Melyik ebéd-házhozszállítót ajánljátok? (Pesten)
Figyelt kérdés
Szeretnék ebédet rendelni, de olyan sok cég van, nem is tudom, melyiket válasszam. Van valakinek jó/rossz tapasztalata?2015. jan. 30. 17:18
1/5 anonim válasza:
Teletál, elég vállalható. ha nem rántott dolgokat kérsz meg olyanokat, amin elve szósz van öntve.
2/5 Költőnő? válasza:
akár az ismerkedés kategóriát is választhattad volna ...
egal food am
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért ebbe a kategóriába tette.
2015. jan. 30. 17:21
4/5 anonim válasza:
Én a Pizza Fortét meg a Theo Papát szeretem. Meg az Oxygent.
5/5 anonim válasza:
Interfood!
A Teletal menujet is probaltam, de ugy ereztem, mintha egy rossz iskolai menzarol rendeltem volna. Az Interfood minosegevel elegedett vagyok, raadasul sokkal valtozatosabb az etlap, sokkal tobb a valasztasi lehetoseg es kis adag is van. A jazminrizs pedig... ciki nem ciki, de a legjobb, amit valaha kostoltam, pedig nen egy etteremben volt szerencsem jarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!