Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebéd időbe meglepném a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebéd időbe meglepném a párom egy szexxel a kocsiba. Hova vigyem?

Figyelt kérdés
Az Arany János utca közelébe dolgozik.Hol találok a környéken nyugis elbújós helyet ahol csekély esélye van a nézőközönségnek?1 hónapja vagyok távol tőle és szeretném meglepni.Ráadásul még nem szexelt kocsiba ;-) /friss kapcsolat/
2014. febr. 25. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most kapsz egy tippet, szerinted pár Gyikes nem lesz ott a bokorban,hogy leskelődjön? :D
2014. febr. 25. 12:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igencsak beteges ötlet: ez legfeljebb hétvégén, - amikor nem kell idöre visszamenni -, és messze minden lakott településtöl lehetne érdekes, így csak kínos lenne.
2014. febr. 25. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Az Arany János utca közelébe dolgozik

még jó hogy csak egy van az országban....

2014. febr. 25. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:
McDonalds McDrive
2014. febr. 25. 12:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. minden településen van Arany János utca...
2014. febr. 25. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
De ez Budapesten van, mert csak ott egyértelmű hogy Budapest az Magyarország, Magyarország meg Budapest. Másban nemigen tudnak gondolkodni.
2014. febr. 25. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Hozzám. HA jó nő szívesen megtolom análba! :)
2014. febr. 25. 13:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Gyerekek nagyon gyenge válaszok érkeztek.Azt gondoltam ha nem emelem ki külön a várost,egyértelmű,hogy Bp.Hát tényleg nincs ezen az oldalon egyetlen szeximádó sem,aki átérezné az égető vágy csillapításának fontosságát?

Beteges???Mi van veletek?Már most unalmas nyuggerek vagytok???

Nem jó nő,mert pasi! A nő én vok!Na mégjobban megbotránkozott a prűd gyik-es banda:-)))?

Elképesztőek vagytok....

2014. febr. 25. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még az autós szexszel, amíg egy kicsit jobb idő lesz. De erdőbe, vagy elhagyatott, várostól távolabb eső helyre menjetek. Bárhol beállhattok az út szélén a fák közé, senki nem fog látni. Nem is értem, hová akartál volna menni a belvárosban?
2014. febr. 25. 15:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Gellért-hegy oldalában vannak egész elhagyatott helyek, ha a Gellért tér felől mész fel. Esetleg még a Széchenyi hegy felé, a TV torony alatt, ahhoz a Sasadi úton kell felmenni egészen a Farkasréti temetőig, majd még tovább, a buszforduló/körforgalomig, majd ott jobbra.

Ennél közelebb nem tudok erre alkalmas helyet ;)

2014. febr. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!