Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepném, hogy végignéznénk a parlament kiviágítását, hogy hozhatnám össze?
előzmények: kétszer találkoztunk már Budán, legutoljára reggeltől estig a várost róttuk, "városnéző" körút volt. Másfél órára lakik tőlem vonattal, október 12. óta minden nap chatelünk, ha nem is egyfolytában kb. leírjuk mi volt velünk aznap és még ami épp felvetődik témának. Szóba jött a második találkozásunk alatt (már sötétedés után) séta alatt, hogy már milyen régóta szeretné megnézni a parlament kivilágítását, de sose jött még össze. Mi is már csak sötéttel értünk oda a Budai várba, ahonnan talán a legszebben lehetne látni, ahogy felkapcsolják a kivilágításokat a parlamentnél.
Mikor indultunk vissza a várból szóba hozta, hogy már hányan megígérték neki, hogy végignézik vele a kivilágítást, de sose jött még össze, tehát csak ígérgették neki. A pillanat hevében azt vágtam rá, hogy "én nem csak igérgetnék" és az ilyeneket nagyon megjegyzik a nők... valószínű ő is megjegyezte, hogy ott helyben megígértem neki, hogy végignézzük legközelebb... :D
tehát arra gondoltam, hogy még e hónap bármelyik hétvégén meglepném őt azzal, hogy valamilyen úton módon végignéznénk a parlament megvilágítását úgy, hogy az számára MEGLEPETÉSNEK számítson.
Avassam be valamelyik ismerősét, hogy ekkor és ekkor "találkozzanak" pl. a Budai várban (pl. a sikló előtt) és én lennék ott, nem pedig a barátnője? Ez ötletnek milyen?
Viszont egy barátját se ismerem és nem szeretném, hogy lássa akármelyiket is bejelöltem, mert azon is "viccesen" kiakadt, hogy az egyik barátnőjével álmodtam..
kreatív ötleteket várok, előre is köszönöm!
Nos? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!