Ti mennyit és miket esztek egy falásroham során?
Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 19:50
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) a falásroham nagyon szornyu dolog de szerencsere egy hete legalabb mar nem habyom ki az etelt:) es onszantambol nem is szeretnem tobbet. Persze ugyanugy jottek a fakasrohamok es volt amikor nagyon ki akartam hanyni de aztan megis halat adtam hogy nem tettem :)
2015. máj. 25. 21:52
12/14 mahjong válasza:
3 chips (70-80 grammos) zero kólával, tejjel illetve egy kis szotyi. Ha nem tudok a "cucchoz" jutni, akkor katasztrófát tudok végezni... befőttek, májkrém magában, tej, lekvár, puding, mazsola - ami otthon van és alkalmas a nasizásra azt felzabálom :S :(
13/14 anonim válasza:
Szintén zenész... :), ami elém kerül, a csomagolóanyagon kívül belémkerül.Csoki, mazsola, lekvár, sajt, gyümölcs,kenyércsücske mustárral (ez igen gyors).
Szerencsére nagyon ritkán van falási rohamom, de akkor rogyásig összeeszek mindent. Olyan, mint egy ördögi kör, édesre sósat, aztán vissza, aztán egy kis savanyút stb stb, mindenből csak egy kis falat, de szinte nem akar vége lenni.Persze, amikor eljön a normál evési idő, akkor már rá sem bírok nézni kajára.
Más, ha ideges, általában nem tud enni, én, ha feszült vagyok, akkor , mint a mókus, állandóan rágcsálok, az kissé megnyugtat.
14/14 anonim válasza:
Rengeteget:( elkezdem zöldségekkel,utána,nagy doboz joghurt,sajtok,vödrös tejföl,mazsola,kuki,tej,fél zacskó mogyoró,májkrém,megint joghurt mazsolával és ez így összevissza minden,rosszullétig. Utána, ha helyrejövök megint csak ennék ezeken a napokon és nem tudom tűrtőztetni magam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!