Mennyire hízlal a krumplilángos?
5-6 darab meglehetősen hízlal.
Ha néha -néha egy darabra elcsábulsz, akkor ne legyen lelkiismeretfurdalásod.
Nagyon. Egyrészt mind a liszt, mind a krumpli magas glikémiás indexű szénhidrát. Ráadásul elég sok olajat felszív sütés közben.
Ha havonta-kéthavonta egyszer elcsábulsz, de ezen kívül rendesen étkezel, nem fog befolyásolni semmit. De ha rendszeres, akkor elég sokat fel lehet szedni vele.
Rákerestem, egy krumplis lángos kb. 200 kcal, tehát 6 db az 1.200 kcal. Ennek az 57%-a szénhidrát.
Nekem a napi kcal szükségletem (ülő munka mellett) 2.100 kcal. Tehát ezzel ezzel az 5-6 lángossal lazán fedezném a napi kcal igényem több, mint a felét, és akkor max jóllaktam, de semmi hasznos tápanyagot nem vittem be a zsíron kívül. :D
Mekkora EGY krumplilángos? Mert az egy DARAB nem mértékegység.
Ezért azt sem lehet megmondani, hogy mennyi kalóriát tartalmaz, azt meg végképp nem tudja senki, hogy NEKED mennyi kcal-ra van szükséged egy nap, ebböl mennyit ettél már meg, stb.
Ha az 5-6 db még belefér a mai keretedbe, akkor nem hízol töle, ha túllépted a keretet, akkor igen.
Olyan, hoyg HÍZLALÓ étel ugyanis nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!