Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A párizsi mennyire hízlal...

A párizsi mennyire hízlal szerintetek?

Figyelt kérdés

Most diétázom és csak párizsi az egyetlen "hús" amit eszem.

Jól gondolom hogy kevés kalória van benne vagy nem szerintetek?

2015. febr. 17. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagy része víz, csak az emulgeálószertől nem folyik szét
2015. febr. 17. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Tiszta fűrészpor az egész, nagyon rossz választás. Egyél inkább szalámit vagy kolbászt!
2015. febr. 17. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, a kalóriaszáma aránylag alacsony. A szalámihoz képest mindneképp, feleannyi sincs benne.
2015. febr. 17. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
ne egyél párizsit ennél rosszabb nincs is amit ehetnél, inkább vegyél valami hentestől ellenőrőtt csirkemmellet és edd meg egy kis salátával
2015. febr. 17. 21:51
 5/10 A kérdező kommentje:

tudom hogy ócska a minősége :)

Volt idő amikor nem voltam hajlandó megenni,csak színhúst(sonkát).De most jólesik a tudat hogy olcsó és nincs tápértéke :)

Imádim amúgy az ilyen "maradék-nyesedékhús" kajákat, pl virlsik,májasok stb

2015. febr. 17. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat, tudom hogy nem a kérdéshez tartozik, de végre valaki! Mindenki mindig szidja az ilyen ócska kajákat, és megértem, miért, de én úgy szeretem őket. A párizsit, virslit, májast, mind imádom. :) Tudom, hogy undorító, elolvastatták velem, miből készül, de ez sem tudta elvenni a kedvem. :D
2015. febr. 18. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:

"olcsó és nincs tápértéke"

Sajnos nem is olcsó! Vannak két ezer forintos párizsik is! És valóban nincs tápértéke. Fehérje forrásnak SEM jó. Akkor már inkább vegyél csirkemellet, az VALÓDI hús.

Csak a valósággal akarlak szembesíteni, hogy olvasd el a lentebbi linken látható cikket. És ne párizsizz ha fehérjét akarsz enni alacsony kalóriával...

[link]

2015. febr. 18. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Tápértéke valóban nincs, de a sok szénhidrát miatt (pl. kukoricakeményítő) nagyon is hizlal!
2015. febr. 18. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire hizlal, azt nem tudom, de hogy büdössé teszi az embert egy napig, az tuti.
2015. márc. 23. 17:07
 10/10 anonim válasza:

Én azért szeretem a párizsit , mert kevés benne a zsír ezért nem hízlal.Mondjuk csak pulyka párizsit szoktam enni.Egy szelet kenyeret megvajazok aztán rárakok egy szelet párizsit és kész.

20/l

2015. márc. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!