Nagy része víz, csak az emulgeálószertől nem folyik szét
2015. febr. 17. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Tiszta fűrészpor az egész, nagyon rossz választás. Egyél inkább szalámit vagy kolbászt!
2015. febr. 17. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
Jól gondolod, a kalóriaszáma aránylag alacsony. A szalámihoz képest mindneképp, feleannyi sincs benne.
2015. febr. 17. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
ne egyél párizsit ennél rosszabb nincs is amit ehetnél, inkább vegyél valami hentestől ellenőrőtt csirkemmellet és edd meg egy kis salátával
2015. febr. 17. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy ócska a minősége :)
Volt idő amikor nem voltam hajlandó megenni,csak színhúst(sonkát).De most jólesik a tudat hogy olcsó és nincs tápértéke :)
Imádim amúgy az ilyen "maradék-nyesedékhús" kajákat, pl virlsik,májasok stb
2015. febr. 17. 22:22
6/10 anonim válasza:
Bocsánat, tudom hogy nem a kérdéshez tartozik, de végre valaki! Mindenki mindig szidja az ilyen ócska kajákat, és megértem, miért, de én úgy szeretem őket. A párizsit, virslit, májast, mind imádom. :) Tudom, hogy undorító, elolvastatták velem, miből készül, de ez sem tudta elvenni a kedvem. :D
2015. febr. 18. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
"olcsó és nincs tápértéke"
Sajnos nem is olcsó! Vannak két ezer forintos párizsik is! És valóban nincs tápértéke. Fehérje forrásnak SEM jó. Akkor már inkább vegyél csirkemellet, az VALÓDI hús.
Csak a valósággal akarlak szembesíteni, hogy olvasd el a lentebbi linken látható cikket. És ne párizsizz ha fehérjét akarsz enni alacsony kalóriával...
Tápértéke valóban nincs, de a sok szénhidrát miatt (pl. kukoricakeményítő) nagyon is hizlal!
2015. febr. 18. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 anonim válasza:
Hogy mennyire hizlal, azt nem tudom, de hogy büdössé teszi az embert egy napig, az tuti.
2015. márc. 23. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
10/10 anonim válasza:
Én azért szeretem a párizsit , mert kevés benne a zsír ezért nem hízlal.Mondjuk csak pulyka párizsit szoktam enni.Egy szelet kenyeret megvajazok aztán rárakok egy szelet párizsit és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!