Mi a különbség a sima tej és a tartós tej között?
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 21:33
1/6 anonim válasza:
A tartós tejet megfelelö módon hökezelik és utána légmentesen lezárják - ezért áll el sokáig.
2/6 anonim válasza:
Amit az első írt és még az,hogy éppen ezért nem alszik meg,nem lehet belőle kefirt,joghurtot stb. csinálni.
3/6 anonim válasza:
A hőfok, amint tartósítják az uht tejet.A friss tej alacsonyabb hőfokon pasztörizált,(kb 75 cfok) ezért nem áll el addig, míg a kb 135 cfokon hőkezelt tartóstej.
4/6 anonim válasza:
A sima tej tele van "természetes baktériumokkal", a tartósítottból a sterilezés folytán kiölik .
5/6 anonim válasza:
#2
Azt meg honnan szeded, hogy nem lehet belőle kefírt vagy joghurtot csinálni?
6/6 anonim válasza:
#2 lehet, de egyed is meg!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!