Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a különbség a sima tej és...

Mi a különbség a sima tej és a tartós tej között?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A tartós tejet megfelelö módon hökezelik és utána légmentesen lezárják - ezért áll el sokáig.
2015. máj. 13. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Amit az első írt és még az,hogy éppen ezért nem alszik meg,nem lehet belőle kefirt,joghurtot stb. csinálni.
2015. máj. 13. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A hőfok, amint tartósítják az uht tejet.A friss tej alacsonyabb hőfokon pasztörizált,(kb 75 cfok) ezért nem áll el addig, míg a kb 135 cfokon hőkezelt tartóstej.
2015. máj. 14. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A sima tej tele van "természetes baktériumokkal", a tartósítottból a sterilezés folytán kiölik .
2015. máj. 15. 05:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
67%

#2

Azt meg honnan szeded, hogy nem lehet belőle kefírt vagy joghurtot csinálni?

2015. máj. 18. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
52%
#2 lehet, de egyed is meg!!!!!!!
2015. máj. 23. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!