Miért olcsóbb a felezett csirkemellfilé kilója, mint a sima?
Figyelt kérdés
ugyanannál az árusnál a felezett 1150/kg, a sma 1300/kg. miért?2014. okt. 8. 22:11
2/9 anonim válasza:
Hát ha már ott jártál személyesen, megkérdezhetted volna melegében.:)
Egyben van a sima? Szerintem nehezebb úgy kicsontozni, hogy ha egyben hagyja az ember a mellet. Ha nem fontos, hogy egyben legyen, akkor a felezettet vegyed.:)
3/9 anonim válasza:
rengeteget járok piacra, olyat, hogy "felezett" még sosem láttam. nem azt olvastad félre, hogy "filézett"? :P
egyébként meg jó kérdés - az árust kérdezd.
4/9 anonim válasza:
Felezett? Az milyen? Nem inkább filézett?
5/9 anonim válasza:
Szerintem is a filézettet olvastad félre. És annál érthető, hogy drágább, hiszen egyrészt dolgoznak a kicsontozásával, másrészt annak a súlya színhús, nem pedig csont+hús.
6/9 anonim válasza:
5: De nem lehet, mert pont az a kérdés, hogy miért az az olcsóbb. Nem az a drágább.
7/9 anonim válasza:
Többeknek: Filézett, és felezett. Egy csirkemell, ha lefejted a csontról, két fél lesz.
Kérdező: lehet, hogy akció volt, van ilyen, hogy a józan észnek ellentmondónak látszik az ár. Minél előbb értékesíteni akarják.
8/9 anonim válasza:
Én mindenhol drágábbnak tapasztalom a filézettet, mivel azzal több munka van.
9/9 anonim válasza:
Lehet hogy kozeli a lejarati ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!