Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A tejet milyen más folyadékkal...

A tejet milyen más folyadékkal szoktátok keverni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bármivel is keverni? A tej magában jó!
2015. ápr. 11. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen célból kellene keverni?
2015. ápr. 12. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kávé.
2015. ápr. 12. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most hogy érted? Részleteznéd picit!

Amúgy nem igazán szoktam semmivel sem keverni, magában jó. Legalábbis nekem, én nagyon szeretem az ízét!

2015. ápr. 12. 16:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Kávé, tea, ilyesmikre gondoltam, vagyis elsősorban ízesítésekre.
2015. ápr. 12. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően kávéba

De van egy spanyol likőr amit én úgy ismertem meg hogy tejbe öntve fogyasztjuk, bár sehol nem írják de tényleg úgy finom.

Ez:

[link]

2015. ápr. 13. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kávét nem iszom, teába szoktam néha tejet tenni. Más italba még nem tettem tejet, magában alapvetően nem is szeretem. Viszont hallottam már olyanról, hogy paradicsomlét tesznek a tejbe (ezt egy kb. 50 éves, kismamáknak szóló könyvben olvastam, az egyik fejezetben azt részletezik, hogy mit fogyasszon a terhes nő, és hogy pl. mennyi tejet kell inni, és tippként írták, hogy ha valaki nem szereti magában, akkor ízesítheti a "szokásos" módok szerint: kakaóval, kávéval, karamellával, paradicsomlével; ebből arra tudok következtetni, hogy akkoriban a paradicsomlével ízesített tej egyáltalán nem hatott furcsaságnak, én viszont rendesen ledöbbentem rajta, ilyet még korábban sosem hallottam).
2015. ápr. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!