A tejet milyen más folyadékkal szoktátok keverni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 22:26
1/7 anonim válasza:
Miért kellene bármivel is keverni? A tej magában jó!
4/7 anonim válasza:
Ezt most hogy érted? Részleteznéd picit!
Amúgy nem igazán szoktam semmivel sem keverni, magában jó. Legalábbis nekem, én nagyon szeretem az ízét!
5/7 A kérdező kommentje:
Kávé, tea, ilyesmikre gondoltam, vagyis elsősorban ízesítésekre.
2015. ápr. 12. 21:54
6/7 anonim válasza:
Alapvetően kávéba
De van egy spanyol likőr amit én úgy ismertem meg hogy tejbe öntve fogyasztjuk, bár sehol nem írják de tényleg úgy finom.
Ez:
7/7 anonim válasza:
Kávét nem iszom, teába szoktam néha tejet tenni. Más italba még nem tettem tejet, magában alapvetően nem is szeretem. Viszont hallottam már olyanról, hogy paradicsomlét tesznek a tejbe (ezt egy kb. 50 éves, kismamáknak szóló könyvben olvastam, az egyik fejezetben azt részletezik, hogy mit fogyasszon a terhes nő, és hogy pl. mennyi tejet kell inni, és tippként írták, hogy ha valaki nem szereti magában, akkor ízesítheti a "szokásos" módok szerint: kakaóval, kávéval, karamellával, paradicsomlével; ebből arra tudok következtetni, hogy akkoriban a paradicsomlével ízesített tej egyáltalán nem hatott furcsaságnak, én viszont rendesen ledöbbentem rajta, ilyet még korábban sosem hallottam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!