A boltban kapható vért mihez lehet felhasználni? Mit szoktatok belőle csinálni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 13:32
1/9 anonim válasza:
Én speciel hagymás vért szoktam belőle készíteni mert szeretem.
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy, ahogy a disznóvágáson szoktuk?
2015. márc. 20. 13:51
3/9 anonim válasza:
Melyik boltban lehet vért kapni? Arra rá kell küldeni az ÁNTSZ-t, ugyanis az EU-s szabályozás miatt már nem lehet vért árulni.
4/9 anonim válasza:
Igen,úgy ahogyan a disznóvágáskor is. :)
Nálunk a hentesnél lehet rendelni.Friss vért!
5/9 anonim válasza:
Egyedi rendelésre nálunk is hoznak bizalmi alapon, de a pulton tartani sajna már nem szabad.
6/9 A kérdező kommentje:
Amiről én beszélek, az nem friss vér, hanem bélbe van töltve, mint pl a párizsi. Szilárd halmazállapotú.
2015. márc. 20. 14:10
7/9 anonim válasza:
Az nem vér! Az véres hurka! Az félkész étel, azt már csak sütni kell!
Azt simán beteszed a sütőbe és megsütöd, vagy olajban serpenyőben kisütöd, hozzá krumpli és kész is, vagy csak simán kenyér. Kinek hogyan ízlik.
8/9 zolidobos válasza:
Nnna! Van a véres hurka,amit valóban sütni kell. A fűszeres, tömlós vérrel úgy bánj, mint megabált frissel.
9/9 A kérdező kommentje:
Az nem hurka, hanem vér. Ez van kiírva az árcédulájára is. Felismerem a hurkát.
2015. márc. 20. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!