Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Én úgy tudom hogy a hal nem...

Én úgy tudom hogy a hal nem hús. Akkor micsoda?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

A hal is hús!

Csak a keresztény vallásban nem számított húsevésnek, mert a vízben élö állatokat nem tekintették húsnak.

2015. ápr. 3. 19:05
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
A zsidó vallásban nem számít húsnak, hanem semleges ételnek. De a keresztények is ehetnek böjtkor halat.
2015. ápr. 3. 19:16
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
A hal vízi állat , tehát nem növény .
2015. ápr. 3. 19:23
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. ápr. 3. 19:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Csak vallássos vagyok és nem tudtam hogy minek számít mert pint ma vettem
2015. ápr. 3. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
35%
a hal a tenger gyumolcse, ergo gyumolcs :D viccet felreteve, az elottem szolok mar megirtak, hogy miert nem tekintendo husnak. bojt napjan is ehetsz halat, en is azt ettem ma. :)
2015. ápr. 3. 19:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a hal húsára gondolsz. Az éppen olyan izomszövet, mint a madarak, férgek, emlősállatk stb. húsa, izomzata.
2015. ápr. 3. 19:49
 8/17 anonim ***** válasza:
10%
Amit húsként eszünk, az a melegvérű állatok húsa. A hal viszont hidegvérű és a vízi állat.
2015. ápr. 3. 20:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan a hal is hús. Mi más mégis? Zöldség?

A halak (Pisces) a gerinchúrosok (Chordata) törzsének egy nem rendszertani csoportja. Régebben egységes osztályként tartották számon, mára azonban az elsődlegesen vízi gerinces állatok (tehát nem a másodlagosan vízi életmódúvá vált szárazföldiek, pl. a cetek) gyűjtőnevévé vált. A négylábúakon (Tetrapoda) kívül a koponyások (Craniata) kládjába tartozó összes élőlény hal.

2015. ápr. 4. 13:31
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
mivel izomszovet tehat hus.ugyhogy a zsidok is meg a keresztenyek is hulyes3get beszelnek.
2015. ápr. 5. 04:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!