Ti vennetek konzerves kesz tejbegrizt/tejberizst?
Nem. Tejbegrízt nagyon egyszerű és gyors megcsinálni.
Tejberizst annyira nem szeretem, de már ettem olyat, ami a pudingok mellett van. Van, amelyik nem rossz.
Volt már, hogy megkívántam, olyan jól mutatott és vettem, de amikor megkóstoltam rájöttem, hogy valami nagyon gagyi a házihoz képest, úgyhogy inkább megcsinálom.
A tejbegrízen egyébként mi a pepecs? Felforralod a tejet, beleszórod a grízt, egy kis cukrot, esetleg csipet sót, főzöd kb. tíz percig és kész.
A tejberizs sem egy nagy kunszt, bár azt azért tovább kell főzni.
Konzervet nem is láttam és nem is vennék.
Néha vettem tejes-joghurtos-gyümölcsös desszert terméket,(gríz vagy rizspudingot) de,arra volt jó, hogy megállapítsam újfent, hogy a házinál nincs jobb.
Konzerves eteleket soha nem vennek, undorito mar maga a konzerv is, amiben vannak.
Viszont a hutopultos tejberizseket es grizpudingokat nagyon szeretem. A dr.oetker vanilias tejberizsalap pedig a legfinomabb. Fozni nem is szoktam egyiket sem. A bolti tokeletesen megfelel.:)
Finom a bolti, néha veszek, a múltkor a müller tejberizsből vettem simát és eprest. Nem volt rossz, de amit én készítek, az biztos adalékanyag-mentes.
Nekem az a bajom a rizzsel, hogy nagyon nehezem becsülöm fel jól a mennyiségét és mindig túl sokat csinálok. Vagy betegre eszem magam, vagy megmarad...
Pepecsnek nem mondanám, inkább a rizs vagy a tej könnyen odakap, a gríz az könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!