Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a fenét keres a virsliben...

Mi a fenét keres a virsliben a növényi rost? Pl. Zöldborsórost.

Figyelt kérdés
Tudom, a boltiban sok minden van, ami nem ennivaló, de azért mégis. És melyik része? Gyökere? Szára?
2015. márc. 24. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A növényi rost ENNIVALÓ, és nem gyökere meg szára, hanem maga a borsója tartalmaz növényi rostokat, mint minden zöldségféle.
2015. márc. 24. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam. Arra akartam utalni, hogy sok egyéb dolog van benne, ami nem ennivaló.

Egyébként a virslibe húson kívül olyan sok dolog nem kell. Húspép, víz, fűszerek. Semmi más

2015. márc. 24. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Mert (ha még eddig nem vetted észre) az élelmiszeripar a gazdaságosság érdekében (értsd a pénzért) mindent hasznosít, ami nem ellenkezik a törvényekkel és élelmiszeripari előírásokkal.
2015. márc. 24. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Lehet kapni virslit 500-2500 Ft/kg áron. Vedd a legdrágábbat, az megfelel az igényeidnek. Vannak szegények, őket nem zavarja a növényi rost. Élhetünk mi is?
2015. márc. 24. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 zolidobos ***** válasza:
67%
Persze, "éljen" mindenki...nem reklám, de én gyártok "békebeli" debrecenit 1600-ért, 100% húsból és fűszerekből,a szintetikus anyag, és növényi tartalom 0,00%...nekem megéri, a vevők imádják...
2015. márc. 24. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves 4. Nem, a szegények forduljanak fel.


Kedves 4.! Tudod az a baj, hogy azon a címen, hogy a szegénynek jó lesz a szemét is, gyárt is az ipar szemetet. Gondolod, én gazdag vagyok? Nem. És titkot árulok el! Ezt az összetevőt nem a legolcsóbb árfekvésű termékekben találtam.

2250 Ft kilója.

2015. márc. 24. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
cukrot is tesznek szinte mindenbe (kukorica- bab- gombakonzev, ami alapból sós étel), mert olcsó (200 kilója ha kilónként vesszük), a borsóliszt is kb hasonló lehet, jóval olcsóbb, mint pl a hús, és nyomja a súlyt, kitölti a műbelet, jó állagot ad, végül is jobb, mint vmi mű állományjavító E betűs cucc, vagy a szója (aminek egyébként, mint tudjuk, rokona).
2015. márc. 24. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Cukrot nem azért tesznek az ételekbe, mert olcsó, hanem azért mert:

- tartósít

- ízfokozó hatású.

2015. márc. 25. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!