Mióta lett a Boci csoki ilyen ehetetlenül silány ízű?
Figyelt kérdés
Hova lett az a régi, lágy íz? Másfél éve nem ettem, mióta lett ilyen sz...? Tényleg már nem is itthon gyártják? Elég szomorú....Miért csődöl be minden, ami évtizedekig jól műkődött? Vélemények? :/2015. márc. 10. 21:24
11/19 anonim válasza:
Az, hogy XY-nak nem ízlik, vagy nem, nem minőség kérdése. Fentebb valaki írja, hogy neki kevesebb kakaóval jobban ízlett a mittommi. A több kakaó ezek szerint minőségromlás?
Ne vicceljetek már! :-D
12/19 anonim válasza:
Minden egyre silányabb, nemcsak a csokik, bármilyen más termékre is elmondható.
13/19 anonim válasza:
Ne vicceljetek már, hogy beveszitek, hogy tényleg több kakaó lett benne :D :D Természetesen ez nem minőségromlás lenne, csak ezzel a szlogennel vezették fel, hogy ha a kedves fogyasztó kiszúrja, hogy sz*rabb lett, na akkor kérem a kakaót érzi, úgyhogy ez "jobb" lett!!
14/19 A kérdező kommentje:
Hiába pontoztátok le kedves válaszolók, az utolsó válaszolónak én igazat adnék. Akárhányszor valamire ráírják, hogy "New", vagy "Új", én már félve veszem meg, mert biztos, hogy nem új lett, hanem csak ezzel leplezik, hogy rosszabbodott, és egyszerűen csak ráírják, hogy "Új", és ezzel el is van intézve! Belém lehet kötni ezért, de én így látom! Köszönöm!
2015. márc. 11. 10:56
15/19 anonim válasza:
Én sem értem a lepontozást. A 13-as véleményét én is el tudom fogadni, de ha mégsem tudnám, akkor is hasznos hozzászólás volt.
16/19 lencsefőzelék válasza:
Van, aki a sajttal töltött pulykamellre panaszkodik:
Szándékosságot vélek felfedezni, de ezt most nem fejtem ki bővebben, mert ez nem a politikai topik.
17/19 anonim válasza:
Azt meg pláne nem értem, hogy engem miért pontoztak le, mikor a saját véleményemet írtam le, nem pedig kinyilatkoztatást tettem... véleményt hogyan lehet lepontozni!?
Szánalmas banda.
18/19 anonim válasza:
Egyetértek. Tényleg nem jó ez az új recept.
Egyébként rájöttem, hogy a "szláv" csokireceptek a magyar ízlésnek sosem jönnek be annyira, és ez nem (csak) az alapanyag minőségétől függ.
Kár volt az összetételen változtatni.
19/19 anonim válasza:
A legfinomabb a kókuszkockás. Na az tényleg jó de amúgy én is azt vettem észre hogy nem olyan finom a sima bocicsoki. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!