Meddig áll el a friss házi tojás?
Figyelt kérdés
Ha húsvét előtt két héttel megveszem, hűtőben eláll húsvétig ?
Később nem áll módomban ettől a termelőtől megvenni a hófehér tojásokat.
#húsvét #friss tojás
2015. márc. 3. 18:27
1/10 anonim válasza:
Ha kakast nem látott, akkor eláll.
2/10 anonim válasza:
Még tovább is eláll, ha jó a hűtőd.
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat ! Egyébként van kakaska is, de még nem volt nász állítólag.
Képen láttam a kistestű fehér tojókat és az "apajelöltet" egy kistestű fekete kakast. Meg is kérdeztem a gazdát, hogy akkor most zebrapintyekre számítanak :DD
2015. márc. 4. 07:01
5/10 anonim válasza:
Nem ingadozó hőfokú tárolásnál, max 15 C' fokon egy hónap simán benne van. Ha hűtőbe teszed, akkor mindég hűtőbe tárold, ha spájzba teszed, akkor spájzban tárold, vagy átviheheted hűtőbe, akkor viszont maradjon ott. De hűtőből, vagy hűtöttet ne vidd a spájzba.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem, Neked is nagyon köszönöm, így fogok tenni.
Majd az éppen aktuális hűtőkapacításomtól teszem akkor függővé, mert ÉNY-i, nagyon hideg spájzom is van.
Eddig heti tíz tojást vettem, a hűben tartottam, de el is fogyott mindig.
Ez most fontos lenne, mert a fehér gyönyörű tojások húsvétra lesznek majd kézzel kipingálva:)
2015. márc. 4. 10:43
7/10 anonim válasza:
Két hetet simán eláll, de felesleges hűtőbe rakni, elég a spájzba.
8/10 anonim válasza:
Nem kell neki hűtő, a boltban is simán a polcon tartják.
9/10 anonim válasza:
Azért írtam a hűtőt, mert van, aki abban tárolja. Például én is. Mivel itthon nincs napvédett hűvös tárolóhelyem a panelben.
10/10 viktória015 válasza:
amíg hűtőbe tartod!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!