Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kókusz zsír, kókuszolaj, vagy...

Kókusz zsír, kókuszolaj, vagy a kókuszvaj között mik a különbségek? Főzésre, sütésre melyiket használjam, vagy ha ne akkor mit?

Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom ugyanaz, a megnevezés attól függ, hogy épp milyen hőfokon tárolod (ha hűtőben zsír, ha szobahőn olja :D )
2015. márc. 3. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az állaga a különbség!
2015. márc. 3. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 TappancsMancs ***** válasza:
100%

A szilárd és folyékony között a hidrogénezés a különbség. A sima sajtolt az folyékony olaj, a hidrogénezett meg szilárd.


[link]

2015. márc. 4. 23:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!