Kókusz zsír, kókuszolaj, vagy a kókuszvaj között mik a különbségek? Főzésre, sütésre melyiket használjam, vagy ha ne akkor mit?
Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 13:27
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom ugyanaz, a megnevezés attól függ, hogy épp milyen hőfokon tárolod (ha hűtőben zsír, ha szobahőn olja :D )
3/3 TappancsMancs válasza:
A szilárd és folyékony között a hidrogénezés a különbség. A sima sajtolt az folyékony olaj, a hidrogénezett meg szilárd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!