Sos vagy edes palacsintakat szeretitek jobban?
Én a sósat szeretem jobban, édeset szinte csak akkor eszek, ha valahol desszertként rendelek, otthon nem szoktam készíteni.
Én egyszerűen párolt zöldségekkel szoktam megtölteni, néha tejszínes vagy más szószban, megszórom sajttal, félbehajtom, és a sütőbe teszem 10 percre.
Én sósra készítem a palacsintatésztát, mert ha két kanálnál kevesebb sót teszek bele, akkor már jönnek a vádak, hogy megcukroztam. (elég hülye feltevés, de évek alatt se sikerült leszoktatni róla)
Töltelékbe én jobban szeretem az édeset, párom meg csak a sósat.
Tuti recept a pekykrémmel töltött. Mindegy, hogy sós vagy édes.
Már megint itt vagy édes ?:D
Nekem a palacsinta csak edesen johet szoba.
Az alaptesztaba, a szokasos egy csipet so es egy csipet cukor mellett, teszek egy keves vanilias cukrot (kb fel csomag) es reszelek bele narancs, citrom vagy lime hejat is, attol fugg mi van itthon. Ezenkivul 20dkg liszt, 3 egesz tojas, es annyi tej, hogy viszonylag hig legyen, mert vekonyan szeretjuk. Vizet nem ontok a tesztaba, nem tetszik, ha kis lyukak vannak a kisult tesztan, viszont egy kaveskanal olajat
igen. Teflonba sutom. Ez a kedvenc es legjobb receptem, mert annyira jo ize van mar alapnak is, hogy magaban is megallja a helyet.
Toleleknek kremturo, fahej, kakao, nutella vagy dio es hazi sargabaracklekvar egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!