Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti nyersen vagy kifőzve...

Ti nyersen vagy kifőzve szeretitek jobban a sonkát? Szeretitek rajta a zsírt is?

Figyelt kérdés
Hihetetlen nagy sonka imádó vagyok de én inkább nyersen szeretem mint kifőzve. Még a zsírt is imádom rajta, igaz nem magában eszem róla hanem a hússal együtt de isteni finom.
2015. febr. 3. 07:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A zsírt ugyan nem szeretem, mindig le is vágom ha le lehet... de nyersen jobban szeretem, mint kifőzve. Számomra úgy az "igazi"...
2015. febr. 3. 07:52
 2/12 zolidobos ***** válasza:
100%
Nyersen is, főve is, sütve is. Természetesen szalonnásan.
2015. febr. 3. 08:18
 3/12 A kérdező kommentje:
16 eves lany vagyok es akarhanyszor elojon ez a tema baratnoim undorodnak a sonkatol.. nem tudjak mit hagynak ki. :D
2015. febr. 3. 08:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Tényleg fogalmuk sincs, hagynak ki. Én is imádom a sonkát, szalonnát, úgy mindenestől. Ja, és csakis nyersen, mert sztem kifőzve már nem az igazi az íze. Néha rám is furán néznek emiatt, mert nem egy tipikus csajos kaja, de nem igazán érdekel :) Én arra szoktam furán nézni, aki pl kenyérrel eszi a nutellát. Nem vagyunk egyformák :)
2015. febr. 3. 09:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem a nyers , finom érett házi füstöltsonkát. Kétharmad sovány, egyharmad kövér a kedvencem.

ezentúl a sültsonkát szeretem még, a főtt sonka nekem túl szálkás, de azért húsvétkor persze, hogy eszem belőle.

2015. febr. 3. 09:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Nyersen. De főve sem rossz :)

A zsírt sose eszem meg.

2015. febr. 3. 09:50
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

A sonkának CSAK akkor van zsírja, ha kisütik.

A jó házi sonkának van elég kövérje is. Ha nagyon sovány, akkor a sonkának fűrészpor íze van, főleg megfőzve.

Nyersen és főve is szeretem a kövérjével együtt.

2015. febr. 3. 10:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Nyersen is meg kifőzve is nagyon szeretem, főleg a zsíros részét az benne a legjobb. Én is lány vagyok. :)
2015. febr. 3. 10:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Tény hogy a főzés után elveszíti az igazi ízét, ezért én levesekben szeretem igazán, ahol minden megmarad.
2015. febr. 3. 11:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Imádom minden formában :-)

Barnabás aki húsimádó

2015. febr. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!