Ti nyersen vagy kifőzve szeretitek jobban a sonkát? Szeretitek rajta a zsírt is?
Figyelt kérdés
Hihetetlen nagy sonka imádó vagyok de én inkább nyersen szeretem mint kifőzve. Még a zsírt is imádom rajta, igaz nem magában eszem róla hanem a hússal együtt de isteni finom.2015. febr. 3. 07:27
11/12 anonim válasza:
Nyersen jobban szeretem, főleg, ha már régi és kissé ki van száradva. Ilyenkor szeletelőgéppel fel lehet szelni nagyon vékonyra, így nagyon gusztusosan lehet tálalni főtt tojással, tormával stb.
Persze a frisset is szeretem, azt viszont kimondottan vastagra szelve, újhagymával. Mindennek megvan a maga ideje, helye, módja :-)
12/12 A kérdező kommentje:
Pont ma ettem sonkát, onnan jutott eszembe a kérdés. Barátnőm mindig lefújjogja ha mondom, hogy sonkát ettem. Osztályban szerintem ha megkérdezném ki szereti, kerek szemekkel néznének rám, hogy 'úristen te szereted a sonkát?'. Én is inkább nyersen szeretem amúgy. Még húsvétkor is 80%-ban nyersen eszem, minthogy kifőzve. :)
2015. febr. 3. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!