Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az emberiség miért szokott...

Az emberiség miért szokott hozzá a húsevéshez?

Figyelt kérdés

Miért gondolják nem is kevesen, hogy étkezésükhöz feltétlenül hozzá kell tartoznia a húsevéshez, hiszen a növényekben bőségesen megtalálható az a tápanyagérték, amire az emberi szervezetnek szüksége van!

Nem én találtam ezt ki! Lehet nem elhinni, de azért szerintem megér annyit, hgoy elgondolkodtató legyen!

Nos egy tippem van: vannak erőszakos hajlamúak, akkik erőszakoskodni szeretnek gyengébbeken, és leplezve az ilyen hajlamát, hát felvette szokásnak az állatokra való vadászatot. Ám és ha már szegény gyanútlan amúgy embert bántani nem akaró állatkát elejtette, hát úgy gondolja, valamit kezdeni is kell vele, és elkezdi vizsgálgatni, kóstolgatni és elkezdi élvezni húsának ízét. Finomnak találja és úgy gondolja, megkínálja szeretteit is. Aztán hogy rájön, hogy ehető az állat húsa, hát össze köti gondolatban azzal, hogy családját, szeretteit etetni kell, hát akkor ez most újabb ok és ürügy a vadászatra, öldöklésre, erőszakra! éS EZ IGY oda vissza újra és újra.

Szélsőségesebb esetben az állatokra való vadászat ürügyén annak leple alatt mint mondákból, népmesékből tudni véljük és a bűnügyi esetekből is nyilvánvalóvá válik, vannak, akik sajnos emberekre is képesek rátámadni, megölni, háta vadászat alkalmával is vadászik támad emberre, kiélvezve vele perverz hajlamát!!!

Az egyházban ismeretes bizonyos szent neveÍ: Sárkányöllő szent György! Miért is sárkányölő? azért, mert ezek a bizonyos sárkányok kétéltűek, mint a sellők, csak megjelenésük más és hajlamaik is mások, a sárkányok erőszakosak, támadóak, gyilkosak, ragadozóak, ember a céljuk, embervérhez jutnni, méghozzá lehetőleg női és gyermekvéfrhez, mert az a legtáplálóbb!

ezt sem én találom ki!!! Azok a leírások, mondák, amiket így ismerünk, nem lehetnek véletlenek!!!

a sárkányok mint kétéltűek, normális más állapotukban, más megjelenésükben emberekként voltak emberek közt, de úgy nem volt aki megölhete volna őket vagy meg akarta volna ölni illetve halálos ítéletet végrehajtani, hiszen nem gyanakodott rá a társadalom ... talán!

Nos ez lehet az előzménye a húsevésnek, ami aztán szokásként rajta is maradt az emberen, és mint a kábítószer és dohány és egyéb káros szenvedély hát nehezen szabadul tőle az ember...

2015. febr. 7. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%

"A tej fogyasztása kisgyerekkorban egyenesen létfontosságú."

Japánban többek között se a felnőttek, se a gyerekek nem igazán fogyasztanak tehéntejet. Manapság már igen, valamennyire, de pl. 50 évvel ezelőtt szinte senki nem fogyasztott. Mégis kiemelkedően magas, jóval magasabb a várható élettartam ott, mint Magyarországon, ahol beléddiktálják a napi 3 deci tejet. Egyáltalán nem létfontosságú.

2015. febr. 7. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:
38%

11-es!

Akkor Ön szerint a Japán nőknek nincs is melle?

Vagy csak dísznek? Erősen kétlem.

Ja, és:

1. Én tejet írtam, nem tehéntejet!

2. Japánban az várható élettartam növekedése az utóbbi pár évtizedben nőt meg. Másrészt az átlagéletkor növekedése nem csak a várható élettartam növekedésének, hanem a gyerekvállalási kedv (szintén modernkori) csökkenésének is betudható ott is.

(A várható élettartam és az átlagéletkor ugyanis nem azonos fogalmak.)

Valamelyik korábbi hozzászólónak:

A mindenevő pont azt jelenti, hogy állati ÉS növényi táplálékot is fogyaszt, és nem azt, hogy ezek közül valamelyiket.

2015. febr. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!