Szalámit meddig füstöljem? És a kolbászt? És mivel?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 18:48
1/3 anonim 



válasza:





Szerintem inkább húsfüstölőbe vidd. Ők jobban értenek hozzá, és nem is drága egyáltalán.
2/3 anonim válasza:
Kolbász 2 nap szalámi 3. Férjem úgy csinálja hogy kosár szalmával felhinti a füstölő padlóját és fűrészport szór rá nem túl vastagon. Meggyújtja és majd egész nap elfüstölög nem kell nézegetni nincs vele gond. du 2 körül meggyújtja másnap du. kitakarítja és újra rakja, 2kor újra begyújt. Harmadnap a kolbit leszedjük a szalámi kap még egy füstöt és az is kész. Fűrészpor csak az jó amit fát nem benzines fűrésszel vágtak!
3/3 zolidobos 



válasza:





1-3 nap, a füst intenzitásától, és a tervezett tárolási időtől függően. Általánosságban elmondható, hogy addig, amíg a termék fogása száraz lesz, színe pirosa barna.Hideg (20C alatti) füsttel történjen, ami csak külső tűzrakó hellyel biztosítható, a füstöt egy közönséges kályhacsővel vezesd a füstölő terembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!