100g szálami 127g hús felhasználásával?
Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná, hogy mit értenek ezalatt a termék készítői?:D2015. jan. 23. 19:08
1/2 anonim válasza:
Hogy nyers húsból készült, ami a száradás során ennyit vesztett a víztartalmából.
2/2 anonim válasza:
Egy rendesen kiszárított házi kolbász ennél sokkal durvább arányt produkál.
Veszít vizet, és nem kevés zsírt is az érlelés során
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!