Ki szereti a kecskesajtot?
Figyelt kérdés
En imadom az izet foleg annak a fajtanak, aminek a szele kemenyebb a belseje meg kremes. Angyalok eledele, magaba vagy melle egy jo feher bor, egy kellemes tarsasag, es kb nincs mi elrontsa a kedvem. Nektek?2015. jan. 17. 19:03
11/18 anonim válasza:
Csak szeretném,de nagyon drága.
12/18 A kérdező kommentje:
10-es munka közben teszem fel a kérdéseket (6*12 óra/7) amugy van tervem a kérdésekkel amugy nem 68 van hanem 180 körül. és barátaim vannak nem sok, de ismerösöm rengeteg.
11-esha drága s inkább jóból kevesebbet, mint rosszból sokat.
2015. jan. 18. 13:23
13/18 anonim válasza:
Szeretem a kecskesajtot.
Jó munkahelyed lehet, ha éjjel-nappal itt lógsz...
15/18 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem. Vannak kecskéink és állandóan a kecskesajtokat gyártjuk:) A következő ízekben csináltunk már:
Natúr
Csípőspaprikás
Chili Jalapeno
Chili Chayenne
Chili Peperonkini
Színesborsos
Feketeboros
Fokhagymás
Póréhagymás
Snidlinges
Lilahagymás
Háromhagymás
Tárkonyos
Bazsalikomos
Sáfrányos
Kakukkfüves
Kurkumás
Diós
Olívabogyós
Camembert
Körözöttes
Orda
16/18 A kérdező kommentje:
Uuu wow 15 os ezek nagyon szuperul hangzanak!!! Melyik varos piacan arultok? Csak tipp lehet a curry-s is jol menne hozza.
2015. jan. 19. 16:11
17/18 A kérdező kommentje:
Esetleg savanyu almas vagy tormas vmilyen valtozatban,
2015. jan. 19. 16:12
18/18 anonim válasza:
Akkor én is pontozzalak le titeket, mert ti szeretitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!