Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az ember miért szereti a pizzát?

Az ember miért szereti a pizzát?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azért, mert finom. Holnap gombás pizza lesz ebédre.
2013. aug. 18. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó. Ma is azt rendelünk :)
2013. aug. 18. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem rajongok érte, mondjuk. nem az, hogy nem szeretem, de nagyon ritkán eszem.
2013. aug. 18. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert finom, sok finomság van egy rakáson és laktat is.
2013. aug. 18. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Én utálom. Akkor is, ha divatos kaja.
2013. aug. 18. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon finom, én is szeretem. Talán azért olyan népszerű, mert nagyjából úgy variálod, ahogy akarod. Bármit tehet rá az ember, csak azt a végén egye is meg. :D A másik meg, hogy én imádom az olvadt sajt ízét ahogy a paradicsomszósszal keveredik. :)
2013. aug. 18. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Ha jól megválasztott összetevőkből készül, akkor egészséges és táplál

Azért megnézed az olasz pizzát, meg a magyart láthatod hogy ég és föld a különbség.

2013. aug. 18. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ezer féle módon el lehet készíteni.

Aki nem megrögzött szénhidrát kerülő, annak kizárt, hogy nincs olyan feltét kombó, amit ne szeretne.

Lehet teljes kiőrlésű lisztből is (tudom, sokaknak ez sem fér bele), olíva olaj, paradicsom, ezek jó dolgok. Kerülhet rá egyéb zöldség, husi, sajt.


A hagyományos táplálkozás szerint van benne minden, ami kell. Szénhidrát, fehérje, zöldség.

2013. aug. 18. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert finom, változatosan lehet elkészíteni, ma ez lesz nálunk az ebéd, mindjárt teszem is be dagasztani a kenyérsütőbe. 2 nagy tepsivel csinálok, lesz ananászos-sonkás, csípős szalámis, és lecsós is.
2013. aug. 19. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!