Miért nagyon drága a nyírfacukor fogyasztói ára, ha ezt az árszintet az előállítási költsége nem indokolja?
Figyelt kérdés
úgy tudom, régen valóban drága volt nyírfából előállítani, de ma már kukoricából csinálják jóval olcsóbb módszerrel..2015. jan. 15. 12:46
1/3 anonim válasza:
Üzletpolitikai megfontolás miatt.
2/3 anonim válasza:
Mivel most divat lett ezt fogyasztani.
3/3 anonim válasza:
Minden egészségesebbnek mondott élelmiszer drágább, holott éppen fordítva kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!