Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kenyér a hűtőszekrényben?

Kenyér a hűtőszekrényben?

Figyelt kérdés
Mi amióta az eszemet tudom a hűtőszekrény legalsó rekeszében tartjuk a kenyeret, ami egyeseknek szemet szúrt az utóbbi időben, és tudni szeretném, szokott-e más is így cselekedni?
2015. jan. 13. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tudom, hogy nem fogy el 2 napon belül, akkor be szoktam tenni, ha úgy gondolom, hogy 4 napon belül sem fogy el, akkor pedig lefagyasztom. Nincs ebben semmi szerintem, főleg, ha nedves a lakás, és könnyebben penészednek a dolgok. Száraz helyen csak kiszárad, az a jobbik eset, akkor még lehet belőle mondjuk bundás kenyeret csinálni, de penészesen dobhatod ki. Szóval én megértem :D
2015. jan. 13. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:

:) Én még nem hallottam vagy láttam ilyesmit, pedig sok háztartásba "bejáratos" vagyok a baráti és a családi körben, és magam is háziasszony vagyok 20 éve... de ha nem rossz, akkor bajt biztos nem okoz.

Lefagyasztani szoktam kenyeret, ha túl sokat veszünk.... azon úgy nem csodálkozom.

2015. jan. 13. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Én még soha nem láttam sem a rokonságban, sem a barátaimnál, meg sehol olyat, hogy valaki a kenyeret a hűtőben tartaná. Olyat szoktunk csinálni néha, hogy ha sok marad ki, akkor lefagyasztjuk, de hűtőbe nem tesszük.

Szemet nem szúrna, mert ha hűtőben tartjátok, hát hűtőben tartjátok.

2015. jan. 14. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most hogy így jobban belegondolok, az előző ház ahol laktunk valóban küzdött a problémákkal amiket az első hozzászóló mondott,de akkor még kicsi voltam, azóta meg gondolom megszokás :)
2015. jan. 14. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ilyenről én még nem hallottam .A lefagyasztást azt tudtam mamám szokta azt csinálni. Mi általában becsavarjuk egy konyharuhába, esetleg még betesszük egy szatyorba hogy ne száradjon meg valamennyire hatásos, persze nem túl hosszú időre.
2015. jan. 15. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem hallottam még, ami persze nem azt jelenti, hogy nem lehetséges.

Én soha nem teszem a hűtőbe a kenyeret, ha némileg kiszárad másképp hasznosítom, de nem dobom ki.

2015. jan. 15. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!