Milyen jó minőségű virslik vannak?
Figyelt kérdés
Melyik márkájúak a finomak,jók és nincsenek tele szójával?2014. dec. 28. 21:27
2/18 anonim válasza:
wiessbauer, Pick. általában, ami 2000Ft/kg környékén van, azok jók. Érdemes nézni az összetételt, ha van rajta
3/18 anonim válasza:
füstölt, sajtos, frankfurti az finom. a műbeles baromfis az nem igazán finom.
5/18 anonim válasza:
Én a Lidl-ben szoktam vásárolni, több jó minőségű van elfogadható áron, nézd az összetételt, aminek a hústartalma 85% felett van, abban nem valószínű, hogy csalódni fogsz.
6/18 anonim válasza:
Azt is nézd, hogy ne legyen benne nátrium-glutamát meg nitritek, mert ezek a legveszélyesebbek.
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
Ha csak a csomagolásra hagyatkozom, akkor a bécsi virslit mondanám elfogadhatónak a csomagoltak közül. Kétfélét ismerek, 80% körüli a sertéshús tartalmuk. Igaz lehet, mert egészen más állagra, ízre stb., mint mások.
Aldiban, Lidlben szoktam venni. Hentesnél csak juhbeles virslit szoktam kérni, de hogy azt ki gyártja...
10/18 anonim válasza:
" Azt is nézd, hogy ne legyen benne nátrium-glutamát meg nitritek, mert ezek a legveszélyesebbek." No ezt egy kicsit pontositanád? Föleg a veszélyesség részt!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!