Hogy lehet valami ennyire rossz minőségű?
Jó ideje és sem veszek trappistát, mert ahhoz képest, hogy jól felnyomták az árát, a minősége nagyon vacak lett.
A gyors érlelés az oka, nem követik azt a gyártástechnológiát, amit anno megköveteltek.
Ettől még nem egészségtelen, de igen rossz minőségűek, akárcsak a gyorsérlelésű füstölt termékek.
reszelni tényleg nem lehet , rákenődik a reszelőre, és az ízre sem megfelelő.De nemcsak trappista, más félkemény sajtokkal is ez a helyzet.
Nagyon meg kell néznünk, mit veszünk a pénzünkért.
egyszerű ökölszabályként egy tanács:
3000Ft/kg ár alatt ne vegyél sajtot, mert ennél olcsóbban csak valami vackot kapsz.
Persze drágábban is lehet valami rossz, de ez az az ár, ami alatt nem lehet rendes technológiával tejből sajtot gyártani.
Ami ennél olcsóbb az részben szójából van, extra gyors "érlelési idővel", egyéb förtelmekkel.
A sajtok 95%-a nem reszelhető.
A kulináris kultúra legalján lehettek kb, ez alapján a kérdés alapján.
Szeretném megkérdezni azoktól akik lepontozták a 8-as válaszomat, mi bajuk vele?
Mi olyat írtam ami nem igaz/hasznos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!