Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy lehet valami ennyire...

Hogy lehet valami ennyire rossz minőségű?

Figyelt kérdés
Anyukám vett egy olyan sajtot amit még reszelni sem lehet. Mondjuk ettől eltekintve ehető, bár nem olyan finom. Persze azt hozzáteszem, ő sem tudta, hogy milyen, még sose vettünk ilyet, szóval ő is nagyon örült amikor megtudta, hogy milyen.

2014. okt. 2. 15:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Szinte minden ilyen már, jó minőségű dolgokat már csak csillagászati áron lehet venni. Vettem én is nemegyszer trapistának mondott sajtot, amit nem lehet lereszelni, mert szétmálik az egész, ráadásul nem is olcsó.
2014. okt. 2. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ne magyar sajtot vegyetek, főleg ne trappistát, mert azok rosszak.
2014. okt. 2. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Mi is majdnem így jártunk múltkor. Apukámmal voltam vásárolni, ahogy levette a trappistát a hűtő polcáról, azzal a lendülettel tette is vissza... Levettem én is, hogy megérezzem, mi a gond: konkrétan olyan puha volt a sajt, és összenyomható, hogy akár gyurmázni lehetett volna vele... Tudtuk, hogy ez ha nem is lesz ehetetlen, reszelni képtelenség, úgyhogy vettünk máshol, másfajtát.
2014. okt. 2. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó ideje és sem veszek trappistát, mert ahhoz képest, hogy jól felnyomták az árát, a minősége nagyon vacak lett.

A gyors érlelés az oka, nem követik azt a gyártástechnológiát, amit anno megköveteltek.

Ettől még nem egészségtelen, de igen rossz minőségűek, akárcsak a gyorsérlelésű füstölt termékek.

reszelni tényleg nem lehet , rákenődik a reszelőre, és az ízre sem megfelelő.De nemcsak trappista, más félkemény sajtokkal is ez a helyzet.

Nagyon meg kell néznünk, mit veszünk a pénzünkért.

2014. okt. 2. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ismerősek ezek a gumi állagú, színtelen-szagtalan sajtok.
2014. okt. 2. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim válasza:
100%
Azért előtte nem árt megnézni, hogy mit is vesztek, mert sajt és sajt között is óriási különbségek lehetnek.
2014. okt. 2. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok kimondottan jó sajt van (NEM Magyarországon), amit nem lehet reszelni - a reszelhetöség nem jelent semmit a sajt minöségére nézve.
2014. okt. 2. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

egyszerű ökölszabályként egy tanács:

3000Ft/kg ár alatt ne vegyél sajtot, mert ennél olcsóbban csak valami vackot kapsz.


Persze drágábban is lehet valami rossz, de ez az az ár, ami alatt nem lehet rendes technológiával tejből sajtot gyártani.

Ami ennél olcsóbb az részben szójából van, extra gyors "érlelési idővel", egyéb förtelmekkel.

2014. okt. 2. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

A sajtok 95%-a nem reszelhető.

A kulináris kultúra legalján lehettek kb, ez alapján a kérdés alapján.

2014. okt. 3. 02:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:

Szeretném megkérdezni azoktól akik lepontozták a 8-as válaszomat, mi bajuk vele?

Mi olyat írtam ami nem igaz/hasznos?

2014. okt. 3. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!