Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy lehet valami ennyire...

Hogy lehet valami ennyire rossz minőségű?

Figyelt kérdés
Anyukám vett egy olyan sajtot amit még reszelni sem lehet. Mondjuk ettől eltekintve ehető, bár nem olyan finom. Persze azt hozzáteszem, ő sem tudta, hogy milyen, még sose vettünk ilyet, szóval ő is nagyon örült amikor megtudta, hogy milyen.

2014. okt. 2. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6%
Úgy látszik itt mindenki a tesco növényi sajtot szereti... :D
2014. okt. 3. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A sajt minősége és reszelhetősége semmilyen összefüggésben nem áll egymással. Egy kiváló minőségű roquefort, stilton vagy épp brie, de a mindenki számára ismert mozzarella sajtot is körülményes reszelni.


A reszelhetőség a sajt lágyságától függ. A kérdésben nem tudjuk, milyen sajtról van szó.


Ahogy pedig írták, kb. 2500-3000 ft/kiló alatt nem nagyon lehet elfogadható minőségű sajtot kapni. Mielőtt nekiálltok nyomkodni a piros bütyköt, számoljátok át, hogy ez 250-300 ft/10 deka, szóval egy teljesen átlagos ár, nem valami luxusdolog. Csak kilóra hangzik soknak.


Ja és mégvalami: trappista sajtot tényleg nem érdemes venni, de helyette tudom javasolni a fiatal goudát pl., a semleges ízek kedvelőinek.

2014. okt. 3. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!