Hogy lehet valami ennyire rossz minőségű?
Figyelt kérdés
Anyukám vett egy olyan sajtot amit még reszelni sem lehet. Mondjuk ettől eltekintve ehető, bár nem olyan finom. Persze azt hozzáteszem, ő sem tudta, hogy milyen, még sose vettünk ilyet, szóval ő is nagyon örült amikor megtudta, hogy milyen.2014. okt. 2. 15:56
11/12 anonim válasza:
Úgy látszik itt mindenki a tesco növényi sajtot szereti... :D
12/12 anonim válasza:
A sajt minősége és reszelhetősége semmilyen összefüggésben nem áll egymással. Egy kiváló minőségű roquefort, stilton vagy épp brie, de a mindenki számára ismert mozzarella sajtot is körülményes reszelni.
A reszelhetőség a sajt lágyságától függ. A kérdésben nem tudjuk, milyen sajtról van szó.
Ahogy pedig írták, kb. 2500-3000 ft/kiló alatt nem nagyon lehet elfogadható minőségű sajtot kapni. Mielőtt nekiálltok nyomkodni a piros bütyköt, számoljátok át, hogy ez 250-300 ft/10 deka, szóval egy teljesen átlagos ár, nem valami luxusdolog. Csak kilóra hangzik soknak.
Ja és mégvalami: trappista sajtot tényleg nem érdemes venni, de helyette tudom javasolni a fiatal goudát pl., a semleges ízek kedvelőinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!