A puffasztott rizs hogyan fogyaszt?
Figyelt kérdés
Én megnéztem hogy mit tartalmaz (full szénhidrát) aztán képen röhögtem a gyereket aki ettől fogyni akar aztán utána olvastam és tényleg fogyásra használják de ez hogy fogyaszt?2014. dec. 16. 15:29
1/7 anonim válasza:
Sehogy :D
(Amúgy meg nem létezik olyan, hogy fogyaszt. Az egész napos kalóriadeficit a lényeg.)
2/7 anonim válasza:
Ha fehér kenyér helyett eszed akkor annál kicsit jobb.
Gondolom így értik, hogy fogyaszt.
3/7 anonim válasza:
Ha telepakolsz egy mélytányért puffasztott rizzsel, a látvány alapján azt mondod, hogy hűha, de sok. És a szemeddel együtt a tudatod is át lett dobva egy kicsit. De a 98%-a levegő, szóval lényegében néhány grammot eszel hosszú percekig.
Ugyanezt a kalóriát csokoládéból egyetlen falattal beviszed, és már eszed a következőt.
4/7 anonim válasza:
Nem fogyaszt :D Csak nem hízlal annyira, mint mondjuk a fehér kenyér.
Imádom, mikor az emberek azt hiszik, hogy egy kaja fogyaszt. :D Nincs ilyen. Csak vannak hízlalóbb ételek meg kevésbé hízlalóak. Mínusz kalóriás kaja nincs. :D
5/7 anonim válasza:
Ha napi egy szeletet eszel csak ebből, hidd el, hogy fogyaszt.
6/7 anonim válasza:
Nem fogyaszt, sokkal gyorsabban szívódik fel, mintha enne mondjuk sima kenyeret, szóval szinte azonnal újra éhes lesz tőle.
7/7 anonim válasza:
Nem létezik hizlaló meg fogyasztó étel. Hizlaló meg fogyasztó étrend, életmód van. Önmagában egyetlen étel sem tud változtatni semmit, csak beágyazva egy bizonyos diétába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!