Mivel helyettesíthető a csoki? Csokifüggő vagyok, de nem ehetem, mivel pótoljam?
szoptatok,a gyerek ekcémás, azt mondják ez is lehet az oka. el kell hagyjam, de nekem olyan a csoki, mint a drog! :) van valami szuperreceptje, tudása e kapcsán valakinek? :)
köszi
A vegán cukrászdákba, sok karobos süti van, na az pont olyan ízű mint a csoki. :-)
Link: [link]
Kaphatok zöld kezet?
A kakaóport semmi nem pótolja :( (Egyszer próbáltam a karobot, istentelenül rossz volt, nem tudom, ez törvényszerű-e s az én ízlésem, de nagy ívben kidobtam és többé nem fogom megpróbálni.)
Nekem a fahéj és a kávé néha még használ valamit, ha nem _kifejezetten_ csoki kell, csak olyasmi... De a kakaó pótolhatatlan. Viszont általában még egy hatalmas csokirajongó is le tud szokni róla egy időre. Ha drognak érezném, én tuti le akarnék szokni, nem jó a túlzott függőség.
köszi :)
megnézem ezt a karobot, nekem sok extrém dolog ízlik :)
most pl. kókusztejjel ittam a kávém, és egész érdekes volt :)
na nem úgy drog... :) csak létezik csokifüggőség ... megveszik egy kis csokiért az ember, de azért nem okoz tüneteket. Zacher Gábor is nyilatkozta párszor, hogy ő is függ a csokitól, tehát nem feltétlen csak szereti valaki a csokit, hanem rá van szokva. persze akaraterővel mindent le lehet győzni (ezért nem cigizek 2,5 éve, 15 évnyi dohányzás után)
elvileg a tej tilos, de lehet, hogy önmagában a kakaó sem használ (allergén ekcémások esetében) így maga a kakaóvaj, kakaóbab is felejtős.
köszi mindenkinek a tippet, ment a ződ'kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!