Aramnd kérdése:
Az normális aki úgy eszi a hagymát, mint az almát. Úgy harapva?
Figyelt kérdés
Mert én szoktam úgy néha.2014. okt. 19. 14:06
1/6 anonim válasza:
az durva. én nem bírnám úgy enni xD
2/6 anonim válasza:
Miert ne lenne normalis? Bar mondjuk en se tudnam ugy megenni, mert nagyon csípne 😹
3/6 t_GaRami_a válasza:
Én ettem úgy, mert azt mondták úgy se merem. Mondjuk egyszer a bukós ablakot is levettem a suliban, mert azt mondták, nem merem, na ez normális?
4/6 anonim válasza:
Manapság a normális szó igen relatív. De inkább úgy egye valaki a hagymát,mint egy bunkó paraszt legyen. :D
5/6 anonim válasza:
Normális ! a párom kisgyerek korában úgy ette, mint az almát, még a héja is rajta volt. beosont a spájzba és kiszolgálta magát. A zsírosvindőbe nyúlt kis ujjaival , falta a zsírt, mellé harapott a vöröshagymából.
Mái napig is szereti a zsíroskenyeret, de ma már nem harapja a hagymát héjastól, hanem megpucolva felkarikázza.
És nem mellesleg mindig egészséges, normál 78-80 kiló volt/van szerencsére a 185 centi magasságához.
6/6 anonim válasza:
:D
Kicsi voltam mentünk vidékre, hazafelé elvettem egy hagymát és harapva ettem a hátsó ülésen, anyámék meg 1 perc múlva kb felfigyeltek a szagra, és hát... Azok a fejek :D Szakadok :D Fúj, ma 14 évesen már NEM enném úgy, mint az almát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!