Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért "ragasztanak" a kennyérr...

Miért "ragasztanak" a kennyérre papírt sütés előtt?

Figyelt kérdés

Utálom mikor belesül a héjába. Baromi nehéz kiszedni, szinte mindig ki kell vágni..

Miért nem lehet más országokhoz hasonlóan elhagyni a címkét? Attól félnek hogy az eladó nem képes bepötyögni a termék kódját?

2014. szept. 27. 18:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"Ott hogy oldják meg "...

"Az az ő dolguk."

-> Szerintem nem. Ha csinálhatjuk jobban is, akkor miért ragadjunk le az elavult, rossz megoldásnál, csak azért mert magyar??

"Nem kell mindjárt a hazait becsmérelni. Jó dolgod lehet kérdező, ha egy 3 x 3 cm-es címke megléte, illetve eltávolítása a problémád."

-> Bocs, de lemaradtam. Pontosan mikor is becsméreltem a hazait? Arra próbáltam rámutatni, hogy ez tök fölösleges megoldás.. Kb. csak arra jó h bosszantsa a fogyasztókat, mert nem elég h címkézett kenyérből ki kell vágni a rossz részt, de ha címkézetlen kenyérrel állsz sorban mondjuk egy tescoban/sparban stb. akkor a pénztáros a címke hiányában már azonnak küld is vissza téged a pékárukhoz, hogy hozz egy ugyanolyat.. Darab papír nélkül megáll az élet és képtelenek elvégezni a munkájukat. Akkor meg mire is jó? Egyébként igazad van, biztosan tényleg jó dolgom lehet...

"Annyi féle kenyér van már, hogy valahogy különbséget kell tenni közöttük."

-> Egyetértek. De ha lehet ne úgy, hogy közben összebarmoljuk a jó kenyeret papírral. Érdekes, hogy németországban, de még a közeli szlovákiában is (és még sorolhatnám) ugyanúgy árusítanak csomagolatlan kenyeret, mégis meg tudják különböztetni címke nélkül is.. Szerintem ebben is, mint sok másban sokat tanulhatnánk külföldi szomszédainktól..

2014. szept. 27. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!