Miért "ragasztanak" a kennyérre papírt sütés előtt?
Utálom mikor belesül a héjába. Baromi nehéz kiszedni, szinte mindig ki kell vágni..
Miért nem lehet más országokhoz hasonlóan elhagyni a címkét? Attól félnek hogy az eladó nem képes bepötyögni a termék kódját?
"Ott hogy oldják meg "...
"Az az ő dolguk."
-> Szerintem nem. Ha csinálhatjuk jobban is, akkor miért ragadjunk le az elavult, rossz megoldásnál, csak azért mert magyar??
"Nem kell mindjárt a hazait becsmérelni. Jó dolgod lehet kérdező, ha egy 3 x 3 cm-es címke megléte, illetve eltávolítása a problémád."
-> Bocs, de lemaradtam. Pontosan mikor is becsméreltem a hazait? Arra próbáltam rámutatni, hogy ez tök fölösleges megoldás.. Kb. csak arra jó h bosszantsa a fogyasztókat, mert nem elég h címkézett kenyérből ki kell vágni a rossz részt, de ha címkézetlen kenyérrel állsz sorban mondjuk egy tescoban/sparban stb. akkor a pénztáros a címke hiányában már azonnak küld is vissza téged a pékárukhoz, hogy hozz egy ugyanolyat.. Darab papír nélkül megáll az élet és képtelenek elvégezni a munkájukat. Akkor meg mire is jó? Egyébként igazad van, biztosan tényleg jó dolgom lehet...
"Annyi féle kenyér van már, hogy valahogy különbséget kell tenni közöttük."
-> Egyetértek. De ha lehet ne úgy, hogy közben összebarmoljuk a jó kenyeret papírral. Érdekes, hogy németországban, de még a közeli szlovákiában is (és még sorolhatnám) ugyanúgy árusítanak csomagolatlan kenyeret, mégis meg tudják különböztetni címke nélkül is.. Szerintem ebben is, mint sok másban sokat tanulhatnánk külföldi szomszédainktól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!