Olcsó/bb élelmiszerek?
a család szereti a lecsó kolbászt.
főzve,sütve,vacsira ...stb ,főleg a kisfiam.
de sajna már tippem sincs,hogy hol, milyet vegyek,mivel a legtöbb ehetetlen! és nem túlzok!
amikor az ember főlszeleteli tele van kisebb-nagyobb összerághatatlan,csúnya valamikkel,gőrcsökkel.és igen ritka a hús benne.
korábban a lidlben vettem. egy pár van becsomagolva és a zacskojara baroni van írva.nagyon finom volt.de sajna időközben az is "beállt a sorba",aztán a spárba járok még.hát előre is elnézést a kifejezésért amit ott árulnak lecsó kolbászt az valami undorító. a már kívülről is jól látható sötét görcsök .... szóval felháborító!
a kérdésem az lenne,h.Ti hol veszitek a lecsó kolbászt ami úgy ehető (ha van meg ijen)és milyen márkájút?
a válaszokat köszönöm!
mi regebben a sparban vettuk,1000ft/kg nagyon fincsi.Most nem tudom mert 1 eve nem voltam otthon ( olaszban elek).
A sparban altalaban jo dolgok vannak. Igaz rengeteg minden megváltozott már.. Pick szalami is ami elvileg milyen regota egyfajta képen csinálják.. na ja..
A sparban van finom,meg a coop-ban talaltam meg ehetot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!