2/9 anonim válasza:
A héjas dió megtörése? Nekünk úgy pár óra (kósza tipp, nem szoktam időt és eredményt mérni), de rengeteg múlik a dión. Van, amelyiket nehéz megtörni és a belső hártyák és labirintusok miatt a nagyobbik fele a cinkéké lesz...
3/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyorsan pucolod.Pl ha 5 percenként pucolsz meg egyet, akkor akár fél nap is lehet.
4/9 anonim válasza:
Nekem nagyjából egy másfél óra. Kalapáccsal töröm, és utána válogatom.
5/9 A kérdező kommentje:
És te magadnak készíted vagy eladásra? Hogy ha eladásra akkor mennyiért adod?
2014. szept. 12. 10:29
6/9 anonim válasza:
Magamnak, meg akitől kaptam, annak is adok, így viszonozom.
Piacon meg üzletben kettő és négyezer között láttam, szóval elég tág határok.
7/9 A kérdező kommentje:
Még egy utolsó kérdés. van már öszeszedve dióm de ugye esett és nyers és amikor kibontom még keserű ize van, hogy azt most meg kell várnom hogy héjastól megszáradjon, vagy nem kell. nyugodtan megpucolhatom és akkor majd hagyom megszáradni már magát a dióbelet? vki azt mondja h a dióbélben még érni kell hagyni...
2014. szept. 13. 05:22
8/9 anonim válasza:
Terítsd el például újságpapíron, hogy ne nagyon érjenek egymáshoz, így elég hamar kiszárad, és utána törd meg.
9/9 anonim válasza:
A diót mindig először meg kell szárítani, utána fogyasztható a dióbél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!