Miért gyártanak minősíthetetlen élelmiszereket, és miért hozhatják forgalomba őket?
Nem a legolcsóbb alapanyagokat szoktam venni (tehát nem tesco gazdaságost), hanem próbálok középkategóriást.
De ma nagyon kibuktam, hogy vettem egy fél kilós "sonkát", ami ilyen henger alakú fóliás kiszerelésben van. Főzésre vettem, tudtam, hogy nem prémium minőség. Ma bontottam meg, és borzalom. Szerintem több szar van beledarálva, mint egy párizsiba.
És ez nem az első ilyen. Volt, hogy szeletelt felvágottat vettem, de olyan rossz volt, hogy inkább a kutyának adtam. És ő sem ette meg!!! Pedig egyáltalán nem válogatós.
Hogyan lehet ennyi szart árulni, amiket megkérdőjelezek, hogy emberi fogyasztásra alkalmasak-e...
"egy orvos ismerős mondta hogy máshogy néz ki egy magyar ember mint egy német"
Jaja, véletlenül sem attól van a különbség, hogy a jó magyar ember cigizik, piál, orvoshoz nem jár, a fogát nem mossa, fogselyemről nem is hallott, azt tekinti férfiasnak, ha százhúsz kilós zsírsertés teste van, sportolás gyanánt meg megnézi a meccset a tévében - nyilván nem ez okozza a különbséget, hanem a csúnya rossz, gonosz élelmiszerboltok (amelyek mellesleg pontosan ugyanazt árulják itthon is, mint külföldön).
(amelyek mellesleg
pontosan ugyanazt árulják itthon is,
mint külföldön)."
Te se voltál még külföldön, messze nem ez a minőség van jelen.
De a többivel egyetértek, napi 2 doboz cigi meg stb aztán csodálkozik, hogy 50 évesen tepsi.
okos vagy, de jobb ha tőlem tudod hogy a nagy nemzetközi cégek magyarországra (meg ukrajnába, oroszországba stb.) nem ugyanazt a terméket/minőséget szállítják
se kajából se mosószerből se kutyakajából
de te csak hidd azt
külföldre azért ne menj ha ezt akarod gondolni
Azt lehet eladni, amire van kereslet. A keresletet pedig mi magunk adjuk.
Pl egy "nyugatibb" államban már nem lehet eladni annyi szemetet, mert sokkal igényesebben vásárolnak. (főleg, mert van rá pénzük és megtehetik, hogy válogathassanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!