Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Javasolnátok nekem olyan...

Javasolnátok nekem olyan élelmiszereket, amik olcsók, de jó minőségűek? Márkatermékek, amik beválltak? Árat is írj, ha tudod!

Figyelt kérdés
Idáig akciókat néztem, 3 hónapig írtam, hogy olcsóbbra jön-e ki a bevásrlás és arra jutottam, hogy +-5000 ft az eltérés havonta, mert az akciós mellett megveszek mást is, ami mindenképp kell. Arra gondoltam, hogy nem az akciókat nézném, hanem eleve az olyan árukat céloznám meg, ami olcsó,de jó. Pl. budgedes termékek java, az jó áron van, és finom is. (teavaj, túrórudi, kávé, paradicsomszósz, wc papír ilyenek, azok olcsóbbak, mintha akcióban máshol venném. Vagy tudtok jobbat?? Melyik boltban érdemes vásárolni? Minden tapasztalat érdekelne!
2014. ápr. 25. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a Spar saját márkás termékei ,és a Tesco saját márkás termékei váltak be.

Tesco: liszt,trappista sajt, túró, réteslap, a tészták ,

bab konzerv ,stb.

a pontos árakra nem emlékszem sajnos de 100-300ft al olcsobbak mint a nagy cég márkás dolgai.

2014. ápr. 25. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Erdekes dolog, de nem jovok ki olcsobban, ha sajat markas vagy olcso termekeket veszek, rajottem. Ha pl. Zewa zsepit veszek, lehet, hogy dragabb, de nem is kell elhasznalnom 3-4dbot, mig rendesen kifujom az orrom.;)
2014. ápr. 25. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ezért kérdeztem, hogy melyek azok, amik beváltak és még olcsók is. Olcsó sz't én sem szeretnék venni. (pl. tescos pelenka nem jött be, hiába olcsó, veszem a drágábbat, De pl. a mosogatószer kerül mondjuk 170 ft/l a sparos, nekem ugyanolyan jó, mint pl. a Jar.) Ilyen termékeket keresek.
2014. ápr. 25. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!