John John kérdése:
Milyen instant élelmiszereket ismertek?
Figyelt kérdés
Smackhez hasonló (nem feltétlen leves) szemét kajákra lennék kíváncsi, melyek elkészítése nem haladja meg az 5 percet és a mikrót!2013. szept. 11. 01:13
1/6 anonim válasza:
Aldiban szoktam venni ázsiai kaját..nem kicsit jobb és laktatóbb a Currys csirke a zacskós levesnél. :D Bár nagyon nem szeretem az ilyen mű kajákat, de ez tényleg finom. CBA-ban is szokott lenni papírdobozos kaja (olasz, kínai), ezek is elég finomak. Meg persze vannak kész hambik amit csak bedobsz a mikróba és kész.
2/6 anonim válasza:
Ööööö... sütőd, gáztűzhelyed van?
Mert nekem instantból csak a mirelitpizza és a mirelit rántotthús jutott eszembe, az meg 15 perc sütőben.
Az 5 percről meg a rántotta, de az meg nem instant szemét kaja.:)
20-30 perc alatt meg már rengeteg nem szemét kaját lehet főzni gáztűzhelyen, több napra elegendőt.:)
3/6 anonim válasza:
Konzerv kaják, tele vele az összes közért.
4/6 anonim válasza:
Hát én Londonban láttam egymillió ilyet, vagy egy üzletlánc ami kifejezetten ezekre a "fagyasztott-csak-felmelegíted-és-eheted-is" kajákra épül. Szörnyen néztek ki. :D
Szerintem itthon is van ilyen amúgy, a nagyobb áruházakban a fagyasztópultban keresd.
5/6 anonim válasza:
Konzervek, puding, zacskos leves, zacskos tejberizs, zacskos csaszarmorzsa, poros shake, zacskos madartej, muffinporos muffin, sacher torta por. Ezeket el lehet kesziteni mikroban is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 18. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!