Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A házi kókuszzsírnak milyen...

A házi kókuszzsírnak milyen állagúnak kell lennie?

Figyelt kérdés

Ez alapján csináltam: [link]


Már 2,5 napja a hűtőben van, a tetején össze is gyűlt a "zsír", de elég folyós. Ez normális? Ha leszedem róla, akkor hogyan tároljam? Meddig áll el? Rendesen használhatom pl olaj vagy margarin helyett főzésnél?



2014. aug. 4. 22:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!