Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az auchan-ban lehet kapni...

Az auchan-ban lehet kapni péksüteményt?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy lehet-e kapni péksütit: pogácsát, különböző töltött (csokis párna, meggyes párna stb.) pékárut? Köszi a válaszokat!
2014. júl. 19. 18:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Sok vesszőhiba ellenére remélem érthető!
2014. júl. 19. 23:52
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
bocs, de nagyon bántja a szemem: capisci, helyesen.
2014. júl. 20. 00:07
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, rég tanultam olaszt. :)
2014. júl. 20. 01:46
 24/32 anonim ***** válasza:
90%
Auchan ! Mérföldekkel jobb még mindig bárminél ! A Tesco-ban csak azt szeretem ,hogy olykor nagyon jó árban lehet kapni kozmetikumkat ,tusfürdő ,deo stb . ,valamint gyerekruhát ! De Pennyt,Aldit stb nem szeretem ,mert alig van választék . Kérdező,igen természetesen vannak péksütik ,mi még nem vettünk ott olyat ,ami ehetetlen lett volna , sőt a helyben készült pizzaszelet is egész jó,akkora hogy két ember is jól lakik vele .<--mi szoktunk venni ,és hosszában elvágatjuk .
2014. júl. 20. 06:10
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, a helyben készült pizzaszeletük szerintem rika szar, 1 m vastag tészta, a feltét szinte nulla.
2014. júl. 20. 07:38
 26/32 anonim ***** válasza:
88%
Az Auchanban (így kell írni), mint minden hipermarketben lehet kapni sokféle pékárut. Egy valami lényeges: egyikben sem kapsz minőségi terméket. Sem a kenyerek, sem a finomstruktúra nem érik el azt a szintet, amelyet joggal várnál el. Egyetlen érv szólhat mellettük, ez pedig az olcsóság. De ez azzal jár, hogy az összetevők között rengeteg olyan elem található, amelyet egy jóérzésű pék vagy cukrász csak borzadva szemlélne.
2014. júl. 20. 10:44
 27/32 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, és helyben sütötteket főleg. finomak !
2014. júl. 20. 11:53
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
"-ben", ha nyelvészkedni akarunk ~ochen~ kb. mint az angolul "Ocean" kiejtése, és kiejtés szerinti rang kell.
2014. júl. 20. 11:58
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
28-as, tekintettel arra, hogy a francia kiejtés "osan", ezért a -ban rag jobban passzol hozzá. Ha csöndben maradtál volna, most okosabb maradtál volna.
2014. júl. 20. 12:00
 30/32 anonim ***** válasza:

kenyér ~10 pékség besszállító van TESCO Hipermarketben a helyben sütés mellet - éjszakai ezek lefogynak általában, de reggel óriási választék van Fogarasi-n például.

TESCO-val volt egy nem túl rózsás vállalkozói szerződésem, az alapján ha nem találtam volna ott egy ismerőst, csak anyáznék TESCO szó hallatán.

Ja aki már pont morális dolog miatt nem is dolgozik ott, mert nem fizetik ki a jogos túlóra pénz alkalmazottaknak, etc..

2014. júl. 20. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!