Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az auchan-ban lehet kapni...

Az auchan-ban lehet kapni péksüteményt?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy lehet-e kapni péksütit: pogácsát, különböző töltött (csokis párna, meggyes párna stb.) pékárut? Köszi a válaszokat!
2014. júl. 19. 18:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Igen
2014. júl. 19. 19:16
 2/32 anonim ***** válasza:
78%
Azért érted, hogy egy hipermarketről kérdezel, ugye? Nem érzed úgy, hogy rohadt fura lenne, ha nem lehetne olyan alapvető kaját kapni, ami gyakorlatilag minden kajaboltban van?
2014. júl. 19. 19:37
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Kapni nem lehet, csak venni. Nincs külön kiszolgáló pult a péksüteményekhez.
2014. júl. 19. 19:40
 4/32 anonim ***** válasza:
87%
Lehet elég sokfélét, de ha "speciálisat" akarsz akkor olyat nem találsz. Csak a standard egészségtelen cuccok vannak (de legalább finomak...)
2014. júl. 19. 21:35
 5/32 anonim ***** válasza:
13%

Viszont a parasztkolbászhoz kukacot is adnak, a liszthez fekete rizsa formájú egérürüléket. Na most komolyan Auchan?

1000+ saját TESCO vásárlás után egy ilyen eset sem volt, családban ~10-ből 8 ilyesmi volt több Auchan bevásárlásban.

...

Hát ilyen a francia vezetés minőségi elvárása.

2014. júl. 19. 21:38
 6/32 anonim ***** válasza:
70%
1000+ Auchanos vásárlás utána találkoztam 3 ilyennel. Többnyire az Elmor magvak szoktak avasak lenni, meg egyszer voltak ilyen fekete izék a rizsben, és ennyi. A TESCO egy nagy rakás sz*ar, maradjunk ennyiben.
2014. júl. 19. 21:59
 7/32 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó te tesco részvényes vagy?

Mi nagyrész auchanban vásárolunk, és még nem találkoztam egérürülékkel. Amúgy melyik auchanban volt ez, amit írsz? Panaszt tettél?

2014. júl. 19. 22:01
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Mehet a küzdelem, hogy két szar közül melyik a szarabb. :D
2014. júl. 19. 22:01
 9/32 anonim ***** válasza:
27%
Budaörsön lakok, itt van mindkettő, azt hiszem elég objektíven el tudom dönteni hogy melyik a szarabb, mint ahogy a Z'emberek a választásokon is simán meg tudják tenni. Capichi?
2014. júl. 19. 22:17
 10/32 anonim ***** válasza:
78%

"azt hiszem elég objektíven el tudom dönteni hogy melyik a szarabb"

ha ez ilyen egyszerű kérdés, akkor miért járnak mindkettőbe az emberek? Vagy a hülyék az egyikbe mennek, az okosok a másikba?

Szerintem ótvar tud lenni mindkettő, a Fogarasi úti Tescó például kimondottan gusztustalan volt régebben, most nem tudom milyen, mert jó pár éve nem tettem be a lábamat hozzájuk.

2014. júl. 19. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!