Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az auchan-ban lehet kapni...

Az auchan-ban lehet kapni péksüteményt?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy lehet-e kapni péksütit: pogácsát, különböző töltött (csokis párna, meggyes párna stb.) pékárut? Köszi a válaszokat!
2014. júl. 19. 18:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
49%

Mert a Tescoban vannak hűségpontok, és lehet gyűjteni matricákat.

De most komolyan, milyen érv ez hogy "akkor az emberek miért járnak mindkettőbe?" Régen én is eléggé naív voltam, egyik ismerősöm meg is kérdezte hogy én azt feltételezem hogy az emberek döntése racionális?

Vegyünk egy egyszerű példát:

Asylum filmek és nem Asylum filmek. Szerinted az Asylum filmeket nem nézi meg senki? Mert ha így lenne, a stúdió nem létezne.

2014. júl. 19. 22:31
 12/32 anonim ***** válasza:
87%

Most 90+%-ban Lidl-ben vásárolók. De TESCO drága lett tény, gyenge a pékárú etc, ezer sebből vérzik szintén, de azért nem kukacos kolbász, meg egérürülék.

Auchanban kettő az egyik a budaörsi, a másik ami a csömöri HÉV-hez van közel. De borosztályos volt haver a budaörsiben, ő neki még ezek előtt sem volt gusztusa ott enni.

2014. júl. 19. 22:35
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, de arra nem gondoltál, hogy boltok esetében elég különböző tapasztalatai lehetnek az embereknek? Nekem pl. mindkettővel vannak rossz tapasztalataim, és pl. igen zavar, hogy a választék elég szűkös a hatalmas tér ellenére is, és jó minőségű termékeket egy csomó kategóriából nem lehet találni, mert nem éri meg árulni nekik. Úgyhogy az én "OBJEKTÍV" véleményem szerint mindkettő szar, és egyikbe sem érdemes járni.
2014. júl. 19. 22:36
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy én elég szűk termékkínálatot veszek alapul, mivel a legtöbb termék eleve sz*ar, de nem csak ebben a két boltban, hanem úgy általában. Szóval ha az Én vásárlói kosaramat tekintem, akkor a TESCO nyomába sem ér az Auchannak. Na, így korrekt a megfogalmazás. :)
2014. júl. 19. 22:38
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Fogarasi úti Tesco-t és Budaörsi Auchant nem akartam mondani de kívül belül ismerem, - hosszú sztori, nincs érdekemben védeni egyiket sem - hentes részlegtől a pékségig, - a TESCO-ban közlekedő részen volt kizárólag kosz, ritka a lejárt termék és azt is megköszönik ha leadod, és csomagolt pár napja az, az Auchanben meg neki áll feljebb. Tény hogy két szegények vagy elvontak (0-24 TESCO pl.) helye volt.
2014. júl. 19. 22:42
 16/32 anonim ***** válasza:
90%

"Na, így korrekt a megfogalmazás. :)"

Egyetértek. :)

2014. júl. 19. 22:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a Tescoban vannak hűségpontok, és lehet gyűjteni matricákat.

De most komolyan, milyen érv ez hogy "akkor az emberek miért járnak mindkettőbe?" Régen én is eléggé naív voltam, egyik ismerősöm meg is kérdezte hogy én azt feltételezem hogy az emberek döntése racionális?" - ja.

2014. júl. 19. 22:44
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
"Szóval ha az Én vásárlói kosaramat tekintem, akkor a TESCO nyomába sem ér az Auchannak." - ezt értem, de INTERSPAR azért majdnem ott Auchan árban és választékban nem? Nem tudom, de ha tévedek szólj! És azért a franciák sajnos tényleg igénytelenek a tisztaságra ezt azért nagyon lehet látni) ha szuper vagy hipermarketről van szó.
2014. júl. 19. 22:48
 19/32 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kerdezo, igen, lehet kapni sokfele pekarut, de csak ezert nem erdemes elmenni.

Kedves Valaszolok, latom itt mar komoly vita alakult ki. En egyik helyre sem jarok, az Interspar/CbaPrima/Spar tokeletes megfelel zoldsegek, tejtermek, husfelek, fagyasztott termekek teren is. Mi van az Auchanban/Tescoban, ami miatt oda jartok?

2014. júl. 19. 23:21
 20/32 anonim ***** válasza:
76%

sokan olcsóbb áruk,

Interspar/CbaPrima/Spar nagyon drága volt a TESCO-hzo képes, de még most is drágább

Azért havi +30-40 ezer nekem most nem fér bele, hogy Intersparba járjak úgyan azért a termékért például, + DM-ben, mert a Interspar csak szupermarket inkább.

CBA meg méregdrága (vágott zsömlén kívül), de mégis az olyan kis választék az, ami korlátok szab nekem. - ha azt mondom csak max. száz métert akarok menni boltig, sem kapok semmit, CBA Prímába, a 15 nm-res mini ABC hasló sokkoló árait választom, és tudok válogatni. (Vásárlói kosár.)

Most Lidl-re váltottam és nem bántam meg.

Éppen anyagi hullámvölgyben vagyok mint sokan. (Árulom a házam és megszüntetem a cégeim). De ha kijövők a völgyből könnyen lehet egyikbe sem fogok járni amit itt felsoroltunk. Mert Londonban megint mások, a TESCO hipermarkert ott például retkek csúcsa, Tesco Express meg igaz patyolat tiszta, de inkább egy édességüzlet. etc.

2014. júl. 19. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!