Az auchan-ban lehet kapni péksüteményt?
Mert a Tescoban vannak hűségpontok, és lehet gyűjteni matricákat.
De most komolyan, milyen érv ez hogy "akkor az emberek miért járnak mindkettőbe?" Régen én is eléggé naív voltam, egyik ismerősöm meg is kérdezte hogy én azt feltételezem hogy az emberek döntése racionális?
Vegyünk egy egyszerű példát:
Asylum filmek és nem Asylum filmek. Szerinted az Asylum filmeket nem nézi meg senki? Mert ha így lenne, a stúdió nem létezne.
Most 90+%-ban Lidl-ben vásárolók. De TESCO drága lett tény, gyenge a pékárú etc, ezer sebből vérzik szintén, de azért nem kukacos kolbász, meg egérürülék.
Auchanban kettő az egyik a budaörsi, a másik ami a csömöri HÉV-hez van közel. De borosztályos volt haver a budaörsiben, ő neki még ezek előtt sem volt gusztusa ott enni.
"Na, így korrekt a megfogalmazás. :)"
Egyetértek. :)
"Mert a Tescoban vannak hűségpontok, és lehet gyűjteni matricákat.
De most komolyan, milyen érv ez hogy "akkor az emberek miért járnak mindkettőbe?" Régen én is eléggé naív voltam, egyik ismerősöm meg is kérdezte hogy én azt feltételezem hogy az emberek döntése racionális?" - ja.
Kedves Kerdezo, igen, lehet kapni sokfele pekarut, de csak ezert nem erdemes elmenni.
Kedves Valaszolok, latom itt mar komoly vita alakult ki. En egyik helyre sem jarok, az Interspar/CbaPrima/Spar tokeletes megfelel zoldsegek, tejtermek, husfelek, fagyasztott termekek teren is. Mi van az Auchanban/Tescoban, ami miatt oda jartok?
sokan olcsóbb áruk,
Interspar/CbaPrima/Spar nagyon drága volt a TESCO-hzo képes, de még most is drágább
Azért havi +30-40 ezer nekem most nem fér bele, hogy Intersparba járjak úgyan azért a termékért például, + DM-ben, mert a Interspar csak szupermarket inkább.
CBA meg méregdrága (vágott zsömlén kívül), de mégis az olyan kis választék az, ami korlátok szab nekem. - ha azt mondom csak max. száz métert akarok menni boltig, sem kapok semmit, CBA Prímába, a 15 nm-res mini ABC hasló sokkoló árait választom, és tudok válogatni. (Vásárlói kosár.)
Most Lidl-re váltottam és nem bántam meg.
Éppen anyagi hullámvölgyben vagyok mint sokan. (Árulom a házam és megszüntetem a cégeim). De ha kijövők a völgyből könnyen lehet egyikbe sem fogok járni amit itt felsoroltunk. Mert Londonban megint mások, a TESCO hipermarkert ott például retkek csúcsa, Tesco Express meg igaz patyolat tiszta, de inkább egy édességüzlet. etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!