Lehet hamisítvány a tészta?
hat ok igy oldjak meg az olcso verziot. ezt mondtam, ezse dolt meg. tenyleg irtad de bekevertel azzal h visszajottel kerdezgetni valaszok utan.
egyik friss tojaabol van, masik nem, talan ez okozza. toluk kerdezd miert ilyen a csomagolas.
Egyrészt rajtad kivül másnak is volt ilyen gondja ezzel a tésztával?
Másrészt ha valami probléma van, akkor a legokosabb az lenne, hogy írsz a gyártónak, és tölük kérsz felvilágosítást.
Harmadszor elég kizárt, hogy bárki is (föként nem egy nagy üzlethálózat) pont egy pár száz forintos tésztát probálna hamisítani, ami elöször is igen sokba kerülne (majdnem azonos csomagolás), másrészt igen komoly kártérítést kockáztatna, ha kiderül.
Rajtam kívül másnak is volt-e ilyen gondja? Hát, nem tudom, mert nem írtam fel a telefonszámukat és nem hívogattam őket. És nem is mentem el hozzájuk. És azért mertem és bátorkodtam kérdezni, mert itt NYILVÁN több a tapasztalt ember és több ember többet lát. Amúgy köszönöm, aki írt.
És. Annyira nem ez az életem legnagyobb problémája, hogy ez töltse ki a napjaimat és levelezzek a gyártóval mert ez nyilván nem egy 6soros levél lenne. :) Üdv és köszi még egyszer, tényleg minden kritika nélkül!
"És. Annyira nem ez az életem legnagyobb problémája, hogy ez töltse ki a napjaimat és levelezzek a gyártóval mert ez nyilván nem egy 6soros levél lenne. :)"
De, ez valószínüleg kb 6 soros levél lenne (amennyi a kérdésed volt), és erre gyakorlatilag biztos, hogy válaszként kapsz egy elnézést kérö levelet (kb olyamivel, hogy nem tudják, mi lehetett az oka, de utána fognak nézni), elkérik a postacímedet és küldenek kárpótlásként egy ajándékcsomagot a termékeikböl.
abban tojáspor lehet max.
de én tojásos tésztákat nem is szeretem, nem ízlenek, durum, amiben nincs, az sokkal jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!