Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet hamisítvány a tészta?

Lehet hamisítvány a tészta?

Figyelt kérdés
Gyermelyi tésztát vettem a madaras A-betűs üzletben. Akciós volt. Vitték, mint a cukrot. Rögtön láttam, hogy nagyon hasonlít a csomagolása, az alján és tetején lévő kis kockák csíkok, a felirat is más betűstílus de feltűnően hasonló! Mondom, biztos, hogy csak új dizájn. De az íze egy ócska vacak tésztáé, nem az az íz, amire várt az ember, amit megszokott! Szétfőtt, nem is "szíporított". Komolyan, felháborít. Hogy történhet ez? Ki a hibás ilyenkor a vevőn kívül? Bolt vagy a cég? (a csomagoláson minden ugyanaz a gyártó, mint az eredetinél. Vagy azért, hogy "nesze, egyétek, itt a proli verzió is"? ...Már nem tudom, hogy mit higgyek.

2014. júl. 13. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
amit én írtam pl. az nem dőlt meg.:D te tényleg azt gondolod, hogy a gyermelyi legyárt egy fos minőségű tésztát, vagy hogy maga az auchan hamisítja a tésztát? pont a gyermelyit?
2014. júl. 14. 21:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Ugyanaz, mint az eredetin. Mutattam, hogy van összehasonlítási alap. Utca házszám is stimmel. Tehát: Hamis-e a cucc vagy ennyire idióták a gyermelyi gyárban, hogy tönkreteszik a saját márkájukat? Akkor miért nem adják ki más néven, ahogy sok más (pl a túrórudis stb) cégek csinálják?
2014. júl. 14. 21:38
 13/18 anonim ***** válasza:

hat ok igy oldjak meg az olcso verziot. ezt mondtam, ezse dolt meg. tenyleg irtad de bekevertel azzal h visszajottel kerdezgetni valaszok utan.

egyik friss tojaabol van, masik nem, talan ez okozza. toluk kerdezd miert ilyen a csomagolas.

2014. júl. 15. 08:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt rajtad kivül másnak is volt ilyen gondja ezzel a tésztával?

Másrészt ha valami probléma van, akkor a legokosabb az lenne, hogy írsz a gyártónak, és tölük kérsz felvilágosítást.

Harmadszor elég kizárt, hogy bárki is (föként nem egy nagy üzlethálózat) pont egy pár száz forintos tésztát probálna hamisítani, ami elöször is igen sokba kerülne (majdnem azonos csomagolás), másrészt igen komoly kártérítést kockáztatna, ha kiderül.

2014. júl. 15. 08:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Rajtam kívül másnak is volt-e ilyen gondja? Hát, nem tudom, mert nem írtam fel a telefonszámukat és nem hívogattam őket. És nem is mentem el hozzájuk. És azért mertem és bátorkodtam kérdezni, mert itt NYILVÁN több a tapasztalt ember és több ember többet lát. Amúgy köszönöm, aki írt.

És. Annyira nem ez az életem legnagyobb problémája, hogy ez töltse ki a napjaimat és levelezzek a gyártóval mert ez nyilván nem egy 6soros levél lenne. :) Üdv és köszi még egyszer, tényleg minden kritika nélkül!

2014. júl. 15. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:

"És. Annyira nem ez az életem legnagyobb problémája, hogy ez töltse ki a napjaimat és levelezzek a gyártóval mert ez nyilván nem egy 6soros levél lenne. :)"

De, ez valószínüleg kb 6 soros levél lenne (amennyi a kérdésed volt), és erre gyakorlatilag biztos, hogy válaszként kapsz egy elnézést kérö levelet (kb olyamivel, hogy nem tudják, mi lehetett az oka, de utána fognak nézni), elkérik a postacímedet és küldenek kárpótlásként egy ajándékcsomagot a termékeikböl.

2014. júl. 15. 16:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát, ilyen termék köszönöm nem kell, finomabb a tojás nélküli kutyulék de köszönöm az ötleteket!
2014. júl. 15. 18:43
 18/18 anonim ***** válasza:

abban tojáspor lehet max.

de én tojásos tésztákat nem is szeretem, nem ízlenek, durum, amiben nincs, az sokkal jobb...

2014. júl. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!