Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen márkájú sót vesztek/has...

Milyen márkájú sót vesztek/használtok?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a marhasót, ezért igyekeznék kikerülni.

Tesco-ból rendelek épp és van két márka, amit nem ismerek: Tesco só és Nyírség só.

Valaki vett már ezek közül valamelyiket? (eddig Horváth Rozit vettem mindig)

Nem akarok marhasót enni, azt a nagy szemcsés, koszos sót. Ezért kell a tanács:)

#kosz #só #marhasó
2014. júl. 9. 22:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Egyiket sem ismerem, en tengeri sot hasznalok, talan epp a tescoban.Kifejezetten draganak talaltam akkor, de gondoltam teszek egy probat, miben mas, mint az atlag kategoria. Erezheto a kulonbseg! En azota ezt vasarolom, de nagyon sokaig eleg, mert amiota nem sozok semmit feleslegesen,azota sokkal jobban erzem az etelek izet. Izesitesre inkabb friss zoldfuszereket hasznalok.
2014. júl. 9. 23:04
 12/19 A kérdező kommentje:
utolsó: az is nagyszemcsés, nem szeretem. a zöldfűszerek szagától meg rosszul vagyok, de örülök, ha neked bevált:)
2014. júl. 9. 23:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
egyrészt tengeri sóból lehet kapni aprószeműt, másrészt meg ahogy borsőrlő, úgy sóőrlő is létezik, és akkor a nagyszemű sóból is csinálhatsz aprószeműt.
2014. júl. 9. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Sima jódozott sót. Egyébként van itthon Himalaya só is, de nekem az nem jött be.
2014. júl. 10. 07:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kalas jódozott görög tengeri só, nekem ez vált be.
2014. júl. 10. 08:19
 16/19 A kérdező kommentje:

Sóörlőt nem vennék azért, hogy megőröljem az útsózót:)

a tengeri só amúgy nem is rossz ötlet, kipróbálom!!

2014. júl. 10. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

#11 vagyok, a tobbi valaszt nem en irtam.

Igen a tengeri sobol is van aproszermu en sem veszek mast.:)

Azert valasztottam, mert errol a tipusrol jokat olvastam, amennyit meg hasznalok, ahhoz egyatalan nem draga.:)

A zoldfuszer csak egy otlet volt, epp eszembe jutott, mert pl az omlettet igy szeretem veluk. De ez egyeni izles.:)

2014. júl. 10. 11:41
 18/19 A kérdező kommentje:

igen, tényleg jó tanács, komolyan beraktam a kosárba a netes bevásárlásnál:) ma meg is érkezik és holnaptól azzal sózunk:) nem tudtam, hogy van aprószemű, mindig csak nagyszeműt láttam másoknál, és gondoltam, akkor csak olyan van:)

de nagyon köszi!!! most már annyi sót fogunk enni, hogy huhogunk majd a sivatagban víz után kutatva, mint a majmok :)))

2014. júl. 10. 12:12
 19/19 anonim ***** válasza:
90%

Minden só tengeri só !! Egy kis földtörténet nem ártana...

Egyébiránt finomított és durvaszemcséjű közönséges asztali sót (nem marhasót, és nem útszóró sót ) keverek össze, így nekünk pont jó.

Bármelyiket megrendelheted a kettő közül, egyik sem marhasó, ahogy te fogalmazol.

2014. júl. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!