Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szeretitek a zsíros kenyeret?

Szeretitek a zsíros kenyeret?

Figyelt kérdés
ha igen mennyire, ha nem miért nem?

2014. júl. 2. 21:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Friss kenyérrel, hagymával az igazi :) :P
2014. júl. 4. 17:28
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Elég jól bizonyítja az országban élők anyagi helyzetét az, hogy néhányan már imádják a zsíros kenyeret.

Egy olasz, vagy francia a kutyájának adná inkább, eszébe se jutna, hogy megegye.

2014. júl. 5. 12:50
 33/35 anonim ***** válasza:
77%

Ne haragudj, te sötét rasszista tajparaszt, de hogy függ össze az anyagi helyzetemmel az, hogy mit szeretek?

Nem vagyok rászorulva a zsíroskenyérre (nem is szoktam, csak nagyon ritkán enni), de attól még nem kezdek el fújjogni, meg nem adom a kutyának...

2014. júl. 5. 12:54
 34/35 anonim ***** válasza:
26%
Ha meg tudod indokolni pontosan, hogy miért vagyok rasszista, akkor hajlandó leszek válaszolni a kérdésed többi részére is.
2014. júl. 5. 12:56
 35/35 anonim ***** válasza:

Az elozo kommentek :D Vicces, hogy nem vagy tisztaban a rasszista szo jelentesevel, raadasul szerintem az egy egyeni megjegyzes volt, ami nem feled iranyult.

Egyebkent en meg nem kostoltam, de akarhanyszor kinalnak, es megszagolom vagy ranezek elmegy a gusztusom. Sosem ennek belole, ha egy szigetre lennek kirakva akkor is csak a kenyeret ennem meg, az legalabb finom :D

2016. máj. 30. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!