Szeretitek a zsíros kenyeret?
Elég jól bizonyítja az országban élők anyagi helyzetét az, hogy néhányan már imádják a zsíros kenyeret.
Egy olasz, vagy francia a kutyájának adná inkább, eszébe se jutna, hogy megegye.
Ne haragudj, te sötét rasszista tajparaszt, de hogy függ össze az anyagi helyzetemmel az, hogy mit szeretek?
Nem vagyok rászorulva a zsíroskenyérre (nem is szoktam, csak nagyon ritkán enni), de attól még nem kezdek el fújjogni, meg nem adom a kutyának...
Az elozo kommentek :D Vicces, hogy nem vagy tisztaban a rasszista szo jelentesevel, raadasul szerintem az egy egyeni megjegyzes volt, ami nem feled iranyult.
Egyebkent en meg nem kostoltam, de akarhanyszor kinalnak, es megszagolom vagy ranezek elmegy a gusztusom. Sosem ennek belole, ha egy szigetre lennek kirakva akkor is csak a kenyeret ennem meg, az legalabb finom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!