Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szeretitek a zsíros kenyeret?

Szeretitek a zsíros kenyeret?

Figyelt kérdés
ha igen mennyire, ha nem miért nem?

2014. júl. 2. 21:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok:

ez a kedvenc filmem a zsíros kenyérről. :D

[link]

Éééés mindjárt elcsöppen a nyálam.

2014. júl. 2. 22:22
 12/35 anonim ***** válasza:
76%
Júj én nagyon nem, mert nem szeretem a zsír ízét. Amúgy nem vagyok válogatós, nem zavar, ha pl zsír van a húson. Gyerek koromban sokat nyaraltunk a nagyszülőknél és ott elég gyakor kaja volt a zsíros kenyér, mondtam, hogy én nem szeretem, de megcukrozták jó rendesen, hogy úgy majd jobb lesz :D Hát legalább a cukor elnyomta a zsír ízét!
2014. júl. 2. 22:30
 13/35 anonim ***** válasza:
25%

Én tudjam? A doki aszondta nem bírom a fehérjét. És a tiltás nélkül is leszoktam a zsírról, vajról, mert okádhatnékom lett tőlük.

Ja, amúgy ritka jól lehet külföldieket riogatni a hagymás-zsíroskenyér evő sztorikkal. "Mmmm, mikor kiskoromban az egész tábor uzsonnára fejenként bekajol öt EKKORA szeletet!!!" Kihagyhatatlan az arckifejezésük.

2014. júl. 2. 22:31
 14/35 A kérdező kommentje:

11. jó videó csak egy kis só hiányzik :)

13. oké, csak a zsír az nem fehérje

2014. júl. 2. 22:34
 15/35 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon nem. A zsir latvanyatol is rosszul vagyok, amiota anno egyszer a menzan ez volt az uzsonna. Nem tudtam mi van a kenyeren, otthonrol hirbol sem ismertem, ezert csak nezegettem, szagolgattam mi lehet az, de nem jottem ra. Megkerdeztem a padtarsam, aki vigyoroga, tele szajjal kozolte:Disznozsir! Nem ismered.

Na ennyi eleg volt.:) Nincs az a penz, hogy megkostoljam.

2014. júl. 2. 22:42
 16/35 A kérdező kommentje:
miért mi bajod a zsírral? hogy ítélheted el ha meg se kóstoltad?
2014. júl. 2. 22:49
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csakis sült házi kacsa/malaczsírból (aki nem szereti a "zsír ízét" annak erősen ajánlom így kipróbálni). Az meg ahányszor az asztalra kerül nálunk, nem tudunk elhízni tőle.
2014. júl. 3. 08:10
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen szeretem!
2014. júl. 3. 09:01
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi finnyás hisztipistit... Hihetetlen.

100 évvel ezelőtt éhen haltatok volna.

2014. júl. 3. 10:10
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Imádom :) télen lilahagymával, ilyenkor paradicsommal+zöldhagymával...mennyei

Lány vagyok

2014. júl. 3. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!