Te mit gondolsz az ételszínezékről?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondják, hogy tiszta müanyag, minek raknak bele, csak elrontja, stb... Én abszolút amondó vagyok, hogy néha-néha nem árt! hisz csak pár csepp kell, attól nem lesz bajom. És pl. egy szivárványtorta színezék nélkül mit érne? Egy évben 2-3x szerintem simán lehet. Mondjuk azt túlzásnak hiszem, amit a barátnőm is csinál, hogy pl. a kenyérbe is rak amit süt, mert hogy sokkal szívesebben eszi. Meg palacsintába is, mindig. Te mit gondolsz? Kulturált válaszolóknak megy a zöld kéz!2014. jún. 24. 15:22
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem a külső a lényeg, de vannak ételek, amiknél az íz mellet fontos a kinézet is. Pl. szivárvány torta, vörös bársony torta, különböző cupcake-k. Ezért szerintem néhányszor azért lehet használni :) Ez is változatosabbá teszi a gasztronómiát.
2014. jún. 24. 16:22
12/12 anonim válasza:
Semmit, engem nem érdekel. Az a 3 csepp, ami mondjuk egy tortabevonó marcipán beszínezéséhez kell évente 2x, szerintem nem öl meg senkit.
Én inkább azért szoktam természetes színezékeket használni, mert nem költöm az ételszínezékre a pénzt, befőtt leve vagy friss gyümölcs stb. viszont mindig van itthon, ha kell.
Azt nem értem mi a fenének a kenyérbe vagy a palacsintába színező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!