Hízókúrázok! Mit gondolsz a mai napomról?
Reggeli: Ma sajnos kimaradt a reggelim,mert reggel megittam a táplálékkiegészítőmet is amit az orvos ajánlott nekem.(Holnap már reggelizek,mert csak minden másnaponta iszok ilyet.)
Ebéd: Töltött paprika(2 nagy paprika,1 gombóc jó sok mártással)2-3 szelet kenyérrel
Most nemrég:Töltött paprika,jó nagy sajtos bagettel (1 jó nagy paprika,ez még nem vacsora,csak ilyen délután étkezés :D)
Utána: Csokis danone joghurt(most eszem:D)
Lesz még ma fagyi jó sok meg gyümik...
Vacsora:Nem tudom eldönteni,hogy sajtos bagettes szendó, nutellás kenyér vagy valami más legyen,no nem baj,majd amit kívánok! :)
Nos,mi a véleményetek? :)
mondom normális szénhidrát: zabpehely, búzapehely, tk kenyér ...alisa s lassan felszívódó szénhidrát
vitaminban fehérje nincs...fehérje a húsokban, hüvelyesekben, tejtermékekben, halban van
ettől az étrendtől, pláne mozgás hiányában max hájas leszel, annak meg mi értelme?
19:30
Fehérje a húsokban van?? És akkor a töltött paprika akkor mégis miből van?? Neme húsból??;) De....
Olyan válaszokat várok ami érdemleges köszönöm annak aki ezt megteszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!