Ebédre 3 db reszelt almát és hozzá még reszeltem egy répát. Mit gondolsz, jó?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:27
1/10 anonim válasza:
Nem ettél fehérjét és zsiradékot, pedig az is fontos lenne!
Keverj hozzá diót és egy kis joghurtot!
2/10 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nagyon nem jó!!! Különben se az ebédedet lökd ide nekünk, hanem az egész napi kajádat, a kalóriaszükséglet napokra van megadva, nem ebédre! De az fix, hogy ettől egy óra múlva kilyukad a gyomrod, gyakorlatilag nem ettél semmit, ennek a 90%-a víz. De egyébként fix, hogy egy újabb anorexiás 45 kilós 14 évessel van dolgunk.
3/10 A kérdező kommentje:
Ennyit ettem ma. Viszont nem 14 vagyok, hanem 16, és 60 kg körül vagyok...
2010. aug. 18. 12:02
4/10 anonim válasza:
Olvasd már itt a fogyókúrás tanácsokat! 100-ból 100 azt írja, hogy ne koplalj! Lehet, hogy lemegy valamennyi, de abban a pillanatban, ahogy elkezdesz a régi étrend szerint enni, visszajön. Aminek semmi értelme. A szerveid nem úgy vannak kitalálva, hogy hol kapnak táplálékot, hol nem. Ez vacsorának elmegy, de akkor is kell valami zsiradék, pl ahogy az első válasz írta, dió, a zsírban oldódó vitaminok miatt.. Nap közben szükség van fehérjékre, (sovány hús, hal, tejtermék) és kis mennyiségben szénhidrátokra (teljes őrlésű gabona) is. De főleg mozogj napi rendszerességgel.
5/10 anonim válasza:
Nézz neten fogyós kajákat, mert ezzel tönkre vágod a szervezeted. Vannak ALAPtápanyagok, amik nélkülözhetetlenek a működéshez.
(nemrég láttam gy filmet, amiben az anorex csaj meghalt a szíve miatt, annyit koplalt)
6/10 anonim válasza:
Hát ez aztán a fejedelmi lakoma..:D csepgetess hozzá egy kis citromlevet,az már valami:)
Neked biztos jó,nekem ez max. előételnek felelne meg....
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tartom koplalásnak, mert amúgy sem eszem valami sokat...
2010. aug. 18. 12:18
8/10 anonim válasza:
sztem nem rossz:D megenném:D csak azért egyél még ma vmit később is mert ez kevés kicsit.pl:salátát,vagy dióféléket
:) 16/l
9/10 anonim válasza:
Én ilyet ettem nyár elején, amikor hasmenésem volt:)
10/10 anonim válasza:
Nem értem,hogy nektek lányoknak ennyivel kisebb gyomrotok van,hogy csak madáradagokat tudtok enni,és akkor is ilyen nyúltápot?Mindig jót derülök ezen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!