Melyik fűszert nem szeretitek?
Figyelt kérdés
Én pl. a rozmaring ízét nem, és a babérlevélét sem.2014. jún. 15. 21:45
13/22 anonim válasza:
KAPOR!
Ha megerzem az illatat, reflexbol oklendezni kezdek. Kislany koromban az iskolaban, ha kapros etelt foztek a menzan, az illata minden alkalommal hanytam is:( Az okat azota sem tudom, ez az egyetlen fuszer, ami ezt valtja ki belolem.
15/22 anonim válasza:
csatlakoznék a kömény és a kapor utálók csapatához, valamiért én is rosszul vagyok ettől a két fűszernövénytől...
17/22 anonim válasza:
Köménymag (egészben) és római kömény.
Minden mást imádok. :)
18/22 anonim válasza:
Most csak kíváncsiságból, de akik a köményt meg a kaprot nem szeretik azok honnan valók? :D Nem, kötekedés, csak érdekel. Hát ha van valami ráció.
19/22 anonim válasza:
Én a köményt nem szeretem, és kalocsai vagyok. Ha ebből leszűrsz valamit, oszd meg velem is :)
18- hozzászólónak ment.
20/22 anonim válasza:
Ja csak az a gondolat futott át az agyamon, hogy hát ha a tájegységek gasztronómiai szokásaival függ össze a dolog. De drága kalocsai barátom már keresztűl húztad ezt a rációt. :D Ugy hogy ebből se lesz gasztro cikk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!